به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 21 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Sunday 11 March

وکیل پرونده سه هزار میلیاردی: دفاع از موکلم حرام است

متهم اصلی پرونده فساد مالی بزرگ در دومین جلسه دادگاه اعلام کرد به دلیل انصراف وکیلش حاضر به دفاع از خود نیست.

به گزارش مهر، در جریان دومین جلسه رسیدگی به پرونده فساد مالی بزرگ که امروز (یکشنبه) در حال برگزاری است مه آفرید خسروی در جایگاه متهمان قرار گرفت و اعلام کرد وکیلش از وکالت وی انصراف داده است و من هم چون وکیل ندارم امروز از خودم دفاع نمیکنم.

وی گفت: دلیل انصراف وکیلم نداشتن وقت کافی برای مطالعه پرونده بوده است. قاضی سراج نیز با پذیرش درخواست وی گفت انصراف وکیل هنوز به ما اعلام نشده است.

در ادامه این جلسه قاضی دادگاه از متهم بعدی ( س. ک) یکی از مدیران سابق بانک صادرات خواست در جایگاه متهمان حاضر شود.

علت استعفا

در همین حال خبرگزاری فارس به نقل از نماینده دادستان گفت: وکیل مه‌آفرید امیرخسروی با استدلال حرام بودن دفاع از این متهم، اعلام استعفا کرد.

به گزارش فارس، مه‌آفرید امیر خسروی وقتی در جایگاه قرار گرفت با بیان اینکه وکیلش از ادامه حضور در پرونده استعفا داده است، از قاضی خواست دفاعیات خود را در جلسه بعدی محاکمه بیان کند.

فراهانی نماینده دادستان گفت: به همه وکلای مدافع در این پرونده اطلاع دادیم که بیایند و پرونده را مطالعه کنند هرچند وظیفه و الزام قانونی ما نبوده است.

وی ادامه داد: در مطالعه پرونده هم توسط وکلای مدافع هیچ مانعی ایجاد نشده است و بسیاری از وکلا آمدند و پرونده را مطالعه کردند.

فراهانی خاطرنشان کرد: وکیل مدافع مه‌آفرید امیرخسروی مدتی خارج از کشور بود و در بازگشت به ایران به دادستانی آمد و گفت برخی دوستان عنوان کردند حق‌الوکاله من به دلیل دفاع از خسروی حرام است و این آقای وکیل هم با همین استدلال اعلام استعفا کرد.

در پایان اظهارات نماینده دادستان، قاضی سراج با عدم دفاع مه‌آفرید در این جلسه موافقت کرد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved