به گزارش رادیو فرانسه، مأموريت کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل برای حل بحران سوریه به شکست انجامیده است. يک نماينده بلندپايه از کشورهای عضو شورای امنيت نیز گفته، ملاقات کوفی عنان در دمشق به هيچ جايی نرسيده است.
کوفی عنان پس از دو بار دیدار با بشار اسد به خبرنگاران گفته که دستیابی به توافق برای متوقف کردن خشونتها در سوریه بسیار دشوار است.
منابع خبری گفتند، بشار اسد درخواست کوفی عنان برای آتش بس را رد کرد و از سوی دیگر اپوزيسيون سوريه نيز گفتگو با ديکتاتور سوريه را رد کرده و می گويد بعد از کشته شدن هزاران نفر، گفتگو با رژيم سوريه غيرممکن است.
رهبران اپوزيسيون سوريه می گويند تنها دخالت نظامی می تواند رژیم بشار اسد را متوقف کند.
قتل عام در حمص
خبرگزاری فرانسه امروز به نقل از فعالان سوری گزارش داد که جسد دهها نفر در شهر حمص کشف شده است. کشته شدگان عمدتا زنان و کودکان هستند که به گفته فعالان سوری، مورد قتل عام قرار گرفته اند.
جلسه شورای امنیت
شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی اوضاع سوریه امروز تشکیل جلسه می دهد.
این در حالیست که گفتگوها برای جلب موافقت روسیه با يک قطعنامه جدید به بن بست رسیده است، گرچه کلينتون و لاوروف، وزیران خارجه آمریکا و روسیه در حاشيه جلسه شورای امنیت با هم ملاقات خواهند کرد.
وزیر خارجه روسیه گفته که مسکو در مورد سوریه از "قوانین بين المللی" دفاع می کند، در حالی که کشورهای غربی می گويند، روسيه اقدام شورای امنیت را تنها به خاطر حفظ متحد اصلی خود در خاورميانه مسدود کرده است.
مخالفت روسیه با اقدام از سوی شورای امنیت سازمان ملل در حالی همچنان ادامه دارد که به نوشته روزنامه معتبر "کامرسانت" چاپ مسکو، يک مقام بلندپايه کرملين به این روزنامه گفته، شانس بسیار کمی وجود دارد که بشار اسد بتواند حکومت خود را حفظ کند.
درخواست شخصیتهای جهانی از شورای امنیت
به گزارش رادیو آلمان، روشنفکران و سیاساتمداران کشورهای مختلف از شورای امنیت سازمان ملل خواستهاند برای پایان درگیریهای خونین در سوریه اقدام کند.
بیانیهای که به امضای ۵۰ شخصیت بینالمللی رسیده به شکافی اشاره میکند که در جامعهی جهانی به وجود آمده و به رژیم اسد حس اطمینان القا میکند که میتواند به سرکوب خشن ادامه دهد.
به گزارش روزنامه آلمانی "زود دویچه تسایتونگ" ریشارد فون وایتسزکر، رئیسجمهوری اسبق آلمان، فردریک ویلم دو کلرک، رئیس جمهوری پیشین آفریقای جنوبی، یورگن هابرماس، فیسلوف آلمانی، اومبرتو اکو، نویسندهی ایتالیایی، و شیرین عبادی، حقوقدان ایرانی، از جمله امضاکنندگان بیانیهی یادشده هستند.