به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 3 فروردین ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 22 March

ترکيه: بقا رژيم سوريه تقريبا غيرممکن است

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزير خارجه ترکيه روز پنجشنبه گفت، بشار اسد رئيس جمهور سوريه با شکست در اجرای اصلاحات دموکراتيک در مراحل اوليه بهار عرب، فرصت بقای خود را بر باد داد.

احمد داوود اوغلو قبل از عزيمت به بروکسل برای شرکت در نشست وزاری اتحاديه اروپا گفت، فکر نمی کنم که رژيم بشار اسد با اين خصوصيات بتواند دوام بياورد. رژيمی که عليه مردم خودش در جنگ است و تلاش برای حفظ وضعيت فعلی را دارد، نمی تواند دوام بياورد. اين عليه منطق و جريان تاريخ است.

وی افزود، رژیم سوريه تمامی مشروعيت خود را از دست داده است و بشار اسد به طور مکرر از انجام گفته های خود کوتاهی کرده است.

وزير خارجه ترکيه همچنین با اشاره به بيانيه شورای امنيت سازمان ملل در مورد سوريه گفت، يک طرح عملی بين المللی برای متوقف کردن فاجعه انسانی در سوريه ضرورت دارد.





Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved