به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 7 فروردین ماه 1391 برابر با 2012 Monday 26 March

65 درصد مردم اسرائیل موافق حمله به رژیم ایران

به گزارش رادیو آلمان، دو سوم شهروندان یهودی اسرائیل خطرهای حمله اسرائیل به رژیم ایران را کمتر از خطرهای ناشی از دست‌یابی جمهوری اسلامی به بمب اتمی ارزیابی می‌کنند.

برمبنای نظرخواهی جدیدی که نتایج‌اش روز دوشنبه ( ۷ فروردین / ۲۶ مارس) در روزنامه اسرائیلی هاآرتص منتشر شد، ۶۵ درصد شهروندان یهودی اسرائیل قبول دارند که خطرهای احتمالی ناشی از دست‌یابی رژیم ایران به بمب اتمی برای اسرائیل بیشتر از خطرهای حمله پیشگیرانه این کشور به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی است.

۶۰ درصد کسانی که در نظرخواهی شرکت کرده‌اند حتی گفته‌اند که باید برنامه‌های اتمی رژیم ایران را تنها با حمله نظامی متوقف کرد.

چندی پیش اعلام شد که مردم آمريکا نیز با يک اقدام نظامی به عنوان آخرين گزينه برای جلوگيری از اتمی شدن جمهوری اسلامی موافق هستند. نظرسنجی مؤسسه «پيو» نشان داد که اکثريت مردم آمريکا، حدود 60 درصد موافق حمله نظامی عليه رژيم ايران هستند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved