به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 10 فروردین ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 29 March

تصادف مرگبار در جاده قديم كاشان - نطنز؛ هفت کشته

ایلنا: مدیرروابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري کاشان گفت: برخورد دو خوردوی سواری سمند و پراید درکیلومتر35جاده قديم کاشان - نطنز باعث وقوع تصادفی مرگبار و فوت 7 نفر از شهروندان و مجروحیت یک نفر شد.

"روح الله فدايي" با اعلام این خبر گفت: مامورین امداد و نجات مستقر در ایستگاه شماره 2 سازمان پس از اطلاع از این حادثه از طریق شماره 125 ، در ساعت 19 و 45 دقيقه مورخ 9/1/91 بلافاصله در محل حاضر و اقدامات لازم را جهت جلوگیری از انفجار خودرو، خروج متوفیان و مصدوم گرفتاراز داخل خودروها معمول و جهت مداوا به عوامل امدادي تحویل دادند.

روح الله فدائي افزود: به علت شدت حادثه تمام 4 سرنشين خودروي پرايد متاسفانه فوت و از 4سرنشين خودروي سمند نيز 3 نفر فوت نمودند.

وي در ادامه از رانندگان عزیز خواست تا توصیه های ایمنی را جدی گرفته و ضمن رعایت قوانین راهنمائی و رانندگی و حرکت باسرعت مطمئنه از بروز اینگونه حوادث ناگوار جلوگیری بعمل آورند و از هموطنان عزیز درخواست نمود تا در مواقع بروز سوانح رانندگی از تجمع در محیط حادثه جدا خودداری نموده و مامورین امداد و نجات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری را در انجام وظیفه خود یاری نمایند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved