سایت دیگربان: خبرگزاری «میراث فرهنگی» در گزارشی از توقیف ۱۴ فیلم سینمایی در دولت دهم خبر داد و نوشت: «سینمای ایران در روزهای سخت و ناراحت کنندهای» قرار دارد.
این خبرگزاری روز پنجشنبه (۲۴ فروردین) با انتقاد از ناتوانی مدیران در حل و فصل «بحران» در سینمای ایران نوشته برخی «در پشت صحنه آنقدر قدرت دارند که سرنوشت بسیاری از مسائل فرهنگی را از طریق کاملا غیر قانونی به سرانجام میرسانند.»
این خبرگزاری اضافه کرده است: «چه بخواهیم چه نخواهیم سینمای ایران به ورطه نابودی افتاده است و هر روز با تصمیمهای شتاب زده و احساسی میخ محکمی بر تابوت سینمای ایران زده میشود.»
خبرگزاری «میراث فرهنگی» با نام بردن از ۱۴ فیلم سینمایی توقیف شده در دولت دهم٬ بلاتکلیف بودن این فیلمها را نشانه «بحرانی» بودن وضعیت سینمای ایران اعلام کرده است.
فیلمهای «گزارش یک جشن»٬ «خیابانهای آرام»، «خانه پدری»، «پاداش» و «آیینههای روبرو» از مشهورترین فیلمهایی هستند که این خبرگزاری از بلاتکلیف بودن اکران آنها خبر داده است.
فیلمهای «فرزند صبح»٬ «من مادر هستم»٬ «زادبوم»، «زمهریر»، «پوسته» و «صد سال به این سالها» از دیگر فیلمهای توقیف شده در ایران به روایت خبرگزاری «میراث فرهنگی» است.
«هفت و پنج دقیقه»٬ «نیلوفر» و «پریناز» از جمله دیگر فیلمهای توقیف شده در دولت محمود احمدینژاد است که هنوز تکلیف اکران آنها روشن نشده است.
در گزارش خبرگزاری «میراث فرهنگی» برخی کارگردانهایی که فیلم آنها توقیف شده یا بلاتکلیف مانده٬ انتقادهای تندی متوجه مسئولان وزارت ارشاد و دیگر مقامهای مسئول کردهاند.
در جمهوی اسلامی٬ روحانیون و جریانهای رادیکال مذهبی رابطه چندان خوبی با هنر به خصوص سینما ندارند تا جایی که فرجالله سلحشور چندی پیش اعلام کرد: «سینما به درد جمهوری اسلامی نمیخورد.»
۲۵ اردیبهشت ماه نیز عبدالحسین خسروپناه از استادان حوزه علمیه قم گفته بود رمان٬ سینما و موسیقی سه عامل اصلی وجود «ابتذال فرهنگی» در ایران هستند.