به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 4 اردیبهشت ماه 1391 برابر با 2012 Monday 23 April

سفر مالکی به ايران، تلاشی برای ماندن در قدرت

سخنگوی تشکل العراقيه، سفر نوری المالکی، نخست وزیر عراق به ايران را تلاشی از سوی وی برای ماندن در قدرت دانست.

سخنگوی العراقيه که با اصوات العراق مصاحبه می کرد گفت، سفر مالکی به ايران تقويت دخالت رژيم تهران در امور داخلی عراق و تلاشی برای بقای وی در حاکميت است.

وی افزود، کسی که روی عامل خارجی برای حفظ منصب نخست وزيری تکيه کند، فاقد مشروعيت است حتی اگر رژيم تهران بتواند او را در حاکميت ابقا کند.

سخنگوی العراقيه در مورد عدم همراهی هوشيار زيباری وزير خارجه عراق با مالکی در سفر به ایران گفت، اين مسئله گويای اين است که هدف اين سفر يافتن برون رفتی برای بحران سياسی است که گريبانگير مالکی شده چونکه وی از سوی کليه فراکسيونهای سياسی محاصره شده است.

این سخنگو تأکيد کرد مالکی در سفر به ایران، عراق را نمايندگی نمی کند و يا منافع عراق را مورد بحث قرار نمی دهد بلکه برای اين است که او را برای ماندن در نخست وزير ياری رساند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved