به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 4 اردیبهشت ماه 1391 برابر با 2012 Monday 23 April

انتخابات فرانسه؛ نتایج نهايی دور اول/هشدار آلمان

به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، بدنبال کسب هجده درصد آرای دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه توسط مارین لوپن، نامزد راست افراطی، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان درباره رای بالای راستگرایان افراطی فرانسه هشدار داد.

سخنگوی مرکل امروز دوشنبه در کنفرانسی خبری گفت، نمایش قوی راستگرایان افراطی در انتخابات فرانسه نگران کننده است.

وی افزود مرکل همچنان از نیکلا سارکوزی حمایت می کند ولی با هر نامزدی که در این انتخابات پیروز شود، مناسبات تنگاتنگی خواهد داشت.

سخنگوی مرکل در ادامه تاکید کرد اینکه چه کسی رئیس جمهور فرانسه باشد هیچ تاثیری بر دوستی عمیق آلمان و فرانسه نخواهد داشت.


نتایج نهايی دور اول انتحابات فرانسه

رادیو فرانسه: با اعلام نتایج رسمی دور اول انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که روز یکشنبه گذشته برگزار شد فرانسوا هولاند، از حزب سوسیالیست فرانسه، با 28،6 در صد آرا و رقیب او، نیکولا ساکوزی، رئیس جمهور و نامزد حزب اتحاد برای جنبش مردمی با 27،8 در صد آرا بدور دوم راه یافتند.

وزارت کشور فرانسه می گوید این نتایج بر اساس شمارش 99 در صد برگه های رای اعلام شده است.

برای اولین بار در جمهوری پنجم فرانسه، یک رئیس جمهور و نامزد انتخابات، در دور اول در صدر نتایج قرار ندارد.

دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه بتاریخ 6 مه برگزار میگردد و انتظار می رود طی دو هفته آینده، دو برنده دور اول کارزار های انتخاباتی دشواری در پیشرو داشته باشند.

مارین لوپن، نامزد حزب راست افراطی با کسب 18،1 در صد آرا یکی از مهمترین آرای انتخاباتی در طول تاریخ انتخابات جمهوری پنجم فرانسه را بدست آورد و ژان لوک ملانشون، از جبهه چپ نیز به 11،1 در صد آرا دست یافت.

فرانسوا بایرو، نامزد راست میانه فرانسه در انتخابات روز یکشنبه با 9،11 در صد آرا در ردیف پنجم قرا گرفت.

ناظران می گویند نتایج دورنهایی انتخابات فرانسه به میزان تمایل آرای هر یک از این احزاب، بسود فرانسوا هولاند یا نیکولا ساکوزی بستگی خواهد داشت.

بیشتر نهادهای نظرخواهی عمومی در فرانسه شب گذشته پیش بینی کرده اند فرانسوا هولاند با نتایج احتمالی بین 53 تا 56 در صد آرا، برنده دور نهایی انتخابات فرانسه خواهد بود.

فرانسوا هولاند یکشنبه شب گذشته بعد از اینکه برنده دور اول انتخابات اعلام شد گفت با اعلام نتایج دور اول وی نامزد اصلی اتحاد فرانسویان برای تغییرات در این کشور است. وی با استقبال از نتایج آرای جبهه چپ و سبزهای فرانسه، تاکید کرد این اتحاد باید طیف های گسترده ای را در بر بگیرد.

نیکولا ساکوزی، بنوبه خود شب گذشته گفت که تا هنوز شانس خود برای پیروزی در دور دوم را از دست نداده و از رقیب خود، فرانسوا هولاند در خواست کرد در سه مناظره انتخاباتی با هم به رویارویی بپردازند.

فرانسوا هولاند در پاسخ به این درخواست نیکولا ساکوزی گفته است فقط در یک مناظره انتخاباتی با نیکولا سارکوزی شرکت خواهد کرد.

وزارت کشور فرانسه اعلام کرده است بیش از 80 در صد فرانسویان واجد شرایط یعنی نزدیک به 44،5 میلیون نفر روز یکشنبه پای صندوقهای رای رفتند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved