به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 6 اردیبهشت ماه 1391 برابر با 2012 Wednesday 25 April

دانشجویان حزب اللهی: شکافی عمیق بین نیروهای انقلاب

سایت دیگربان: گروهی از دانشجویان دانشگاه «امام صادق» در نامه‌ای خطاب به محمدتقی مصباح‌یزدی نوشته‌اند «جبهه پایداری» در زمین «انحراف» بازی می‌کند و شما را «قائم‌مقام رهبری» می‌دانند.

نامه این دانشجویان روز دوشنبه (چهارم اردیبهشت) در خبرگزاری مهر منتشر شده است.

در این نامه انتقادات صریحی نسبت به مشی و مرام اعضای «جبهه پایداری» مطرح و نسبت به خطر حرکت این گروه در مسیر تیم احمدی‌نژاد اعلام نگرانی شده است.

در این نامه آمده است: «امروزه شکاف عمیقی بین نیروهای انقلاب به علت اختلاف میان جبهه متحد اصولگرایان و پایداری بوجود آمده است.»

دانشجویان در نامه خود اضافه کرده‌اند که اعضای «جبهه پایداری» سیاست‌های «دور از اخلاق» دارند و «دروغ» می‌گویند.

در این نامه از آقای مصباح یزدی سئوال شده است: «چرا جبهه پایداری که بعضاً در جلسات خصوصی برای شما جایگاه قائم مقامی رهبری قائل می‌شوند و شما را رهبر معنوی خود می‌دانند و خود را مطیع محض شما می‌شمرند، دست در دست اعضای این گروه انحرافی دارند.»

در پایان این نامه آمده است: «اگر این گروه فریب خورده باشند -که به نظر ما اینگونه نیست- در حال حاضر در حال بازی در زمین‌‌ همان کسانی‌اند که بزرگ‌ترین خطر از صدر اسلام تا کنون هستند.»

«جبهه پایداری» سال گذشته با محوریت محمدتقی مصباح‌یزدی و حمایت مالی صادق محصولی آغاز به کار کرده است.

این جبهه نوپای سیاسی در میان محافظه‌کاران در جریان انتخابات مجلس نهم حاضر نشد با جبهه متحد اصول‌گرایان ائتلاف کند و برای ائتلاف شروطی را مطرح کرد که از سوی محمدرضا مهدوی‌کنی رد شد.

نامه این دسته از دانشجویان دانشگاه «امام صادق» که ریاست آن را مهدوی‌کنی بر عهده دارد با خشم رسانه‌های نزدیک به «جبهه پایداری» و مصباح یزدی مواجه شده است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved