به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 9 اردیبهشت ماه 1391 برابر با 2012 Saturday 28 April

خسارات سنگين حمله سایبری به مراکز نفتی رژیم

سخنگوی وزارت نفت جمهوری اسلامی خسارات حمله سايبری به مراکز نفتی رژيم را سنگين توصيف کرد.

نیکزاد گفت، ويروس نفوذی، برد اصلی کامپيوترها را سوزانده و برای پاک کردن اطلاعات اقدام کرده است اما هنوز نمی توان ابعاد و خسارات اين حمله سايبری را مشخص کرد.

جانشین وزیر نفت در حوزه پدافند غیرعامل نیز گفت، حمله توسط یک ویروس انجام شد که قصد آن دزدی و تخریب اطلاعات بود.

رسانه های حکومتی نوشتند، در اثر حمله سایبری، شبکه اينترنت و شبکه داخلی ساختمان های اصلی وزارت نفت و شرکت ملی نفت قطع شده، کامپيوترها آسيب ديده اند و برخی اطلاعات از دست رفته اند.

این در حالیست که به گفته کارشناسان، جمهوری اسلامی در حال بسیج نیرو برای حمله سایبری به کشورهای غربی است.

به گزارش رادیو فردا، کارشناسان آمریکایی در یکی از کمیته‌های کنگره آمریکا با اشاره به سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری جمهوری اسلامی در زمینه توانایی‌های سایبری هشدار دادند که رژیم تهران با هدف حمله سایبری به غرب در حال تقویت دانش فنی خود است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved