به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 13 اردیبهشت ماه 1391 برابر با 2012 Wednesday 02 May

محصول پياز در جنوب کرمان نابود شد

روزنامه خراسان: در حالي که امسال پيازکاران جنوب کرمان نتوانستند صدها تن پياز توليدي خود را به فروش برسانند و بسياري از آنان در آستانه ورشکستگي قرار گرفتند و ده ها تن پياز کشاورزان هنوز بر زمين مانده است جلسه اي براي بررسي مشکلات کشاورزان برگزار شد در اين جلسه فرماندار جيرفت خواهان ارائه راهکاري براي امحاء محصول توليدي کشاورزان شد و معاون توليدات وزير جهاد کشاورزي از خريد تضميني پياز آن هم به زودي خبر داد.

فرماندار جيرفت :بايد تدبيري انديشيده شود تا محصول پياز کشاورزان در زمين امحا شود
اما مشکل فروش محصول پياز کشاورزان جنوب استان کرمان طي سال هاي گذشته و هفته هاي اخير به يکي از دغدغه هاي کشاورزان و مسئولان تبديل شده است فرماندار جيرفت در نشست بررسي مشکلات محصولات کشاورزي جنوب که با حضور معاون توليدات وزارت جهاد کشاورزي در فرمانداري جيرفت برگزار شد، خواستار تسريع در روند خريد تضميني پياز شد و عنوان کرد: با توجه به هزينه هاي بالاي برداشت محصول پياز بايد تدبيري انديشيده شود تا محصول پياز کشاورزان در زمين امحا شود.

غنچه پور خاطرنشان کرد: با توجه به هواي گرم منطقه و فساد پذيري محصول پياز وزارت جهاد کشاورزي بايد هر چه سريع تر خريد تضميني را به اداره کل تعاون روستايي اعلام کند.

وي افزود : شهرستان جيرفت و منطقه جنوب کرمان از توانمندي هاي بالاي کشاورزي برخوردار بوده و حمايت هاي دولت براي رفع مشکلات کشاورزان در چند ساله اخير ستودني است. وي ، بر راه اندازي اتحاديه و تشکل هاي کشاورزي تاکيد کرد و افزود: يکي از راه هاي رفع مشکلات و بازار يابي محصولات کشاورزي تشکيل همين اتحاديه هاست. وي اظهار داشت با پي گيري هاي زياد مشکل فروش پياز توسط وزارت جهاد کشاورزي و مسئولان استان در حال برطرف شدن است.

معاون توليدات وزارت جهاد کشاورزي : نحوه خريد تضميني پياز به زودي اعلام مي شود
معاون توليدات وزارت جهاد کشاورزي هم در نشست بررسي مشکلات کشاورزي جنوب کرمان گفت : نحوه خريد تضميني پياز به منظور حمايت از کشاورزان پياز کار به زودي اعلام مي‌شود.

خشنود، تصريح کرد: وزارت جهاد کشاورزي براي رفع مشکل پيازکاران جنوب استان کرمان با نشست هاي تخصصي پي گيري هاي زيادي انجام داده است.

وي افزود: حرکت به سمت کشاورزي مکانيزه در جنوب استان کرمان در دستور کار قرار دارد و هم اکنون در اين راستا ۵ شرکت که به سمت کشاورزي مکانيزه در اين منطقه حرکت کرده اند از حمايت مالي وزارت جهاد کشاورزي برخوردار خواهند شد.

وي بيان کرد : بايد حرکت به سمت و سوي کشاورزي مکانيزه در دستور کار همه کشاورزان قرار گيرد زيرا تحقق اين امر مهم ميزان بهره وري و کيفيت را بالا مي برد.

نماينده جيرفت و عنبر آباد در مجلس هم با بيان اين که مشکل کشاورزي جنوب کرمان تنها محدود به پياز نيست گفت اين مشکل در محصولاتي مانند سيب زميني، خيار و خرما نيز وجود دارد.

عارفي با بيان اين که کشاورزان و توليد کنندگان هرگز به حق واقعي خود نرسيده اند افزود: وزارت بازرگاني مسئوليت بازاريابي محصولات کشاورزي را برعهده دارد و بايد اين مشکل را رفع کند البته امحاي محصول پيازرا در منطقه به صلاح نمي‌دانم چراکه اين موضوع آثار زيست محيطي به دنبال دارد. وي خواستار رفع مشکل محصولات کشاورزي جنوب کرمان به صورت ريشه اي شد و از تشکيل تشکل ساماندهي محصولات کشاورزي در آينده اي نزديک خبر داد.

معاون وزير: ساماندهي کشاورزان کشور در دستور کار قرار دارد
معاون توليدات وزارت جهاد کشاورزي گفت: ساماندهي کشاورزان سراسر کشور در دستور کار اين وزارتخانه قرار دارد، «خشنود» افزود: در همين راستا تاکنون ۲ ميليون نفر کشاورز در سامانه کشاورزي اين وزارتخانه ثبت نام کردند.وي بيان کرد: کشاورزاني که تا کنون در اين سامانه ثبت نام نکرده اند بايد هر چه سريع تر اقدام کنند، زيرا در آينده تمام خدمات، به کشاورزاني ارائه مي شود که در اين سامانه ثبت نام کرده اند. ئيس سازمان جهاد کشاورزي جنوب کرمان از دستور وزير جهاد کشاورزي براي آغاز خريد تضميني سيب زميني و پياز توليدشده طرح استمرار خبر داد. «دريني» در گفت و گو با خبرگزاري کشاورزي گفت: منطقه جنوب کرمان و ساير استان هاي جنوبي که جزو مناطق طرح استمرار محسوب مي شود، امسال با افزايش توليد سيب زميني و پياز در کشور مواجه شدند که در نتيجه بايد حمايت هاي ويژه اي از آن ها انجام شود. وي افزود: افزايش توليد، کاهش قيمت را در بر دارد که براي حمايت از کشاورزان، وزير جهاد کشاورزي و کارگروه تنظيم بازار تصميمات جديدي را اخذ کردند. وي خاطرنشان کرد: دستورالعمل ها براي خريد تضميني سيب زميني و پياز توسط سازمان مرکزي تعاون روستايي کشور در حال انجام است و به محض نهايي شدن ابلاغ مي شود. همچنان که حمل محصولات توليدشده در استان به بازارهاي مصرف نيز ارسال مي شود. وي عنوان کرد : وزير جهاد کشاورزي و ساير مسئولان اجازه نخواهند داد که کشاورزان ضرر کنند و تمهيدات ويژه اي را در دستور کار داريم.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved