به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 14 اردیبهشت ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 03 May

حکايت قرمزها در کشور

مردمسالاری: 1- با همت و اجازه و تلاش مسوولان زحمتکش و افتخار آفرين، گوجه فرنگي قرمز در بازار تهران رشد قيمتي خيلي خوبي داشته است و به کيلويي 3500 تومان رسيده است! ولي اصلا جاي هيچ گونه نگراني نيست. روزگذشته محمدرضا رحيمي معاون اول احمدي نژاد به اطلاع مردم رساند: ديگر اجازه افزايش قيمت گوشت قرمز را نمي‌دهيم!

بعضي‌ها با تعجب پرسيدند: تا حالا گوشت قرمز با اجازه شما گران مي‌شد؟! بعضي‌هاي ديگر که واقع نگري بيشتري داشتند، گفتند: دولت فقط در دادن اجازه توانايي دارد و از بس ماخوذ به حيا است،نمي‌تواند اجازه ندهد. پس موضوع خيلي جدي نيست! بعضي‌‌هاي ديگر هم ياد پاسخهاي احمدي نژاد به نمايندگان مجلس افتادند و سعي کردند ماجرا را با شوخي برگزار کنند. در همين راستا به دولتمردان اعتراض کردند: چرا فقط گوشت قرمز؟! و چرا به گوجه فرنگي اين اجازه را مي‌دهيد که گرانتر شود؟! مگر خون گوجه فرنگي، سرخ‌تر از گوشت قرمز است ؟! چرا عدالت را رعايت نمي‌کنيد؟!

2- حرف از قرمزها شد و دوباره ياد رويانيان افتاديم! مدير عامل تيم پرسپوليس بعد از باخت حماسي اين تيم در برابر الهلال عربستان، اعلام کرد: در شرايط فعلي مجبورم خشت‌‌ها را بر ديوار کجي که از گذشته در باشگاه پرسپوليس بنا شده بگذارم اما در کنار اين ديوار کج فونداسيون و پي‌ديواري مستحکم را براي پرسپوليس طراحي کرده ام که اين موضوع در آينده بيشتر مشخص شده و به چشم خواهد آمد.

بعضي‌‌ها با تعجب پرسيدند: اي واي ! ديوار پرسپوليس کج است؟ آن هم بعد از هفت سال که از دولت احمدي نژاد مي‌گذرد؟! اين که گل به دروازه خودي است ! مارادونا را ول کن، غضنفر را بچسب! بعضي‌‌هاي ديگر که واقع نگري بيشتري داشتند، گفتند:به اين ترتيب در آينده‌اي نزديک، پرسپوليس صاحب دو ديوار کج خواهد شد و اين ديوارهاي کج مثل برج پيزا، در آينده بيشتر مشخص شده و به چشم خواهد آمد! بعضي‌‌هاي ديگر هم سعي کردند ماجرا را با شوخي برگزار کنند و گفتند: شما مدير عامل باشگاه پرسپوليس هستي يا کارگزار ساخت مسکن مهر؟!




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved