به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 16 اردیبهشت ماه 1391 برابر با 2012 Saturday 05 May

قوانین اسلامی؛ تجاوز به کودکی دختران خردسال

شهرزادنیوز: در پی فتوای شیخ عبدالعزیز الشیخ، مفتی اعظم عربستان سعودی، مبنی بر مستعد بودن دختران 10 و 12 ساله برای ازدواج، انجمن حقوق بشر این کشور شوهر دادن دختران خردسال را"تجاوز به کودکی" نامیده و آن را به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری اتریش، انجمن مزبورهمچنین ازدواج خردسالان را نقض مقاوله نامه سازمان ملل متحد برای حفظ کودکان و زنان دانست که عربستان سعودی نیز آن را امضا کرده است.

به گزارش پورتال اینترنتی "ورلد ابزرور" که به دو زبان عربی و انگلیسی منتشر می شود، مفتی وهابی عربستان در مخالفت با خواستاران افزایش حد اقل سن ازدواج گفته بود که دختران در سن 10 یا 12 سالگی، طبق قوانین اسلامی، کاملا ً آمادگی ازدواج را دارند. وی همچنین گفته بود: "مادران و مادربزرگ های ما هنوز 12 سالشان نشده بود که به شوهر داده شدند." و ادعا کرده بود که یک تربیت صحیح آنان را مستعد انجام همه وظایف زناشویی می کند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved