به دليل عدم پرداخت تسهيلات بانكي و اعمال سياستهاي تحريم، بخش عمده واحدهاي توليدي موجود در اين بخش از فعاليت بازماندهاند.
ایلنا: دبير كانون انجمن هاي صنفی صنايع غذايي ايران از بيكاري كارگران واحدهاي توليدي روغنكشي به دليل عدم پرداخت تسهيلات بانكي و اعمال تحريم خبر داد.
ابوالحسن خليلي در گفتگو با خبرنگار ايلنا وابستگي كارخانجات روغن كشي به خارج از كشور را 95 درصد اعلام كرد و گفت: در حال حاضر به دليل عدم پرداخت تسهيلات بانكي و اعمال سياستهاي تحريم، بخش عمده واحدهاي توليدي موجود در اين بخش از فعاليت بازماندهاند.
خلیلی با بيان اين كه کمترین حمایت ها از تولیدکنندگان مواد غذایی صورت مي گيرد، اظهار كرد: تولیدکنندگان خودرو در اولویت حمایتهای تعرفهای قرار دارند. اما تولیدکننده صنعت غذايي هرگاه خواست از حقوق خود دفاع کند از تعرفه و دیوار حمایتی دولت به عنوان عامل بازدارنده استفاده شد.
خليلي در رابطه با فشارهایی که از سوی بانکها به تولید کنندگان صنایع غذایی اعمال میشود گفت: اگر قرار است منابع بانکی مورد انقباض قرار بگیرند تولیدکننده صنعت غذايي تمایل دارد در مرحله آخر دستورالعملهای انقباضی قرار بگیرد، اما متاسفانه اولین جایی که برخوردها و فشارهای بانكي اعمال میشود بر کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی است.
دبیرکل کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ايران با اشاره به عدم استفاده كارفرمايان از ظرفيت واحدهاي توليدي تصريح كرد: در بحث حمايت از توليدات كارفرمايان ترجيح مي دهند با اعمال مديريت در هزينهها از منابع انساني استفاده حداكثري كنند و نسبت به تعديل نيروي كار در اين بخش اقدام كنند.
او با انتقاد از اعمال سياستهاي انقباضي بانك ها در نيمه دوم سال گذشته تصريح كرد: در بخش پرداخت عوارض هيچ گونه تسهيلاتي به توليد كنندگان پرداخت نشده است. و كارفرمايان با شرايط نا مناسب كسب و كار مواجه شده اند.