به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 6 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Saturday 26 May

شدت گرفتن خشکسالی و قحطی در کره شمالی

رسانه های کره شمالی از تداوم خشکسالی گسترده در این کشور خبر دادند که این امر موجب افزایش نگرانیها درباره کمبود مواد غذایی در این کشور فقیر شده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی روز شنبه اعلام کرد اگر وضعیت اقلیمی به شدت خشک کنونی تا پایان این ماه ادامه پیدا کند، این خشک ترین ماه مه در پنجاه سال گذشته در کره شمالی خواهد بود.

این خبرگزاری همچنین هشدار داد پیش بینی می شود که شدت خشکسالی افزایش یابد.

روزنامه رودونگ سینمون چاپ کره شمالی نیز از کارگران و کارکنان دولت خواست به کشاورزانی که به علت خشکسالی با خسارت های عمده روبرو شده اند، کمک کنند.

این روزنامه افزود خشکسالی شدید همچنان در سراسر کشور کره شمالی ادامه دارد و مبارزه با خشکسالی مسئله ای وابسته به زمان است و همه منابع آبی باید توسعه یافته و به طور موثر مورد استفاده قرار گیرد.

مزارع حیاتی برنج و ذرت کره شمالی نیز به شدت آسیب دیده است و مزارع گندم، جو و سیب زمینی نیز متحمل خسارت های گسترده ای شده است.

مشکل کمبود مواد غذایی در کره شمالی معضلی عادی به شمار می رود و حوادث طبیعی از جمله سیل و نیز عدم مدیریت صحیح این مشکل را به شدت افزایش داده است.

در حال حاضر هیچ آمار رسمی درباره وضعیت تغذیه در کره شمالی وجود ندارد اما صدها هزار تن از مردم کره شمالی به علت خشکسالی جان خود را از دست داده اند.

کمک های بین المللی غذایی به این کشور نیز به علت آزمایشهای موشکی و هسته ای این کشور بسیار نامنظم شده است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved