قدس آنلاین: رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی از دستگیری قاتل فراری جوان 20 ساله مشهدی در تهران خبرداد.
سرهنگ حسین بیدمشکی گفت: 20 بهمن ماه سال گذشته مأموران پلیس در جریان یک نزاع منجر به قتل در محدوده کلانتری خلق آباد قرار گرفتند و به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی های به عمل آمده از صحنه جرم مشخص شد جوان 20 ساله ای به هویت محمد با فردی به هویت مجتبی درگیر شده و به علت اصابت شی نوک تیز به پشت و شدت خونریزی و جراحت جان باخته است.
در ادامه و پس از ارجاع پرونده به اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی و در اقدام مأموران برای دستگیری قاتل مشخص شد، وی متواری و از مشهد خارج شده است.
بیدمشکی اظهار داشت: تحقیقات اطلاعاتی و فنی مأموران در سال جاری نیز ادامه داشت که در آخرین اطلاعات به دست آمده برای مأموران اختفای وی در تهران محرز شد، لذا با هماهنگی قضایی و اخذ نیابت تعدادی از مأموران به تهران عزیمت کردند.
وی گفت: با گذشت چند ماه از زمان جنایت و زندگی مخفیانه، این قاتل تصور شناسایی و دستگیری از سوی مأموران آگاهی خراسان رضوی را نداشت، اما در اقدامی ضربتی و غافلگیر کننده این فرد شناسایی و دستگیر شد.
مجتبی که 24 سال سن دارد در اعترافات خود مدعی شد در حالی که دستگاه جوش و جعبه ابزارم را در دست داشتم و مشغول آواز خواندن بودم با اعتراض مقتول مواجه شدم و همین امر موجب درگیری لفظی من با وی شد که در ادامه درگیری یکی از وسایل داخل جعبه ابزار کارم را که به صورت کارد درست کرده بودم برداشتم و ضربه ای به پشت او وارد و فرار کردم. با تکمیل پرونده و اعترافات صریح قاتل پرونده به مرجع قضایی ارسال شد.