به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 9 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Tuesday 29 May

برکناری معاون آب وزیر نیرو، دو روز پس از افتتاح سد گتوند

دو روز پس از آنکه سد جنجالی گتوند به رغم انتقادات کارشناسان افتتاح شد، خبر استعفای معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در رسانه ها منتشر شد.

به گزارش کلمه، روز جمعه صداوسیما از افتتاح سد و نیروگاه گتوند با حضور وزیر نیرو خبر داد و در بخش های مختلف خبری از این سد به عنوان یک افتخار بزرگ یاد کرد؛ حال آنکه صاحبنظران می‌گویند افتتاح این سد به معنای استقبال از یک فاجعه در بخش‌های محیط زیست، منابع طبیعی و کشاورزی است.

اما به فاصله دو روز پس از این اقدام، محمدرضا عطارزاده معاون وزیر نیرو استعفا داد و مجید نامجو نیز بلافاصله با این استعفا موافقت کرد. معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا که اکنون باید او را معاون سابق دانست، امروز در مصاحبه با خبرآنلاین علت استعفای خود را تمام شدن ابتکاراتش! اعلام کرده و مدعی شده که با این تصمیم تلاش دارد تا جوانان را به عرصه فعالیت بکشاند.

مشخص نیست علت واقعی استعفای عطارزاده و ارتباط احتمالی و همزمانی آن با افتتاح سد گتوند چیست. اما اشاره امروز وزیر نیرو به سابقه مثبت معاون سابقش در قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پس از پذیرش استعفای وی، احتمال وجود چنین ارتباطی را پررنگ می‌سازد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved