به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 15 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Monday 04 June

نظامیان ارتش سوریه به ارتش آزاد اسلحه می فروشند

سنی نیوز: گزارشات برخی روزنامه ها و سایتهای عربی حاکی از این است که نظام سوریه متوجه وجود باندی برای تجارت سلاح و فروش آن به ارتش آزاد در بین نیروهای ارتشی خود شده است!

بنا به گزارش روزنامه "الشرق" برخی منابع نزدیک به ارتش سوریه اذعان کرده اند که گروهی از نظامیان سوری با ایجاد شبکه ای در درون ارتش سوریه، سلاح های مختلف و متنوعی را به ارتش آزاد سوریه فروخته اند. این گزارش تعداد سلاح های فروخته شده را بیش از ده هزار قبضه ذکر کرده است.

بنا بر این گزارش، یک کارمند بخش تامین سلاح برای ارتش سوریه می گوید بیش از نیمی از سلاح هایی که در اختیار ارتش آزاد سوریه است، از طریق نظامیان وابسته به رژیم و توسط دلالانی که آنان نیز از نظامیان رژیم هستند به ارتش آزاد فروخته شده و سپس به عنوان تلفات جنگی در گزارشات رسمی ثبت شده است!

وی گفته است که در آمارگیری ماه گذشته که با هماهنگی بخشهای مختلف ارتش سوریه انجام شده است، مشخص شده است که بیش از ده هزار قبضه اسلحه انفرادی مفقود شده است، و غالب آنها کلاشینکوف و کلت و مسلسل سبک بوده است. همچنین در بین سلاح های مفقود شده برخی سلاح های سنگین مانند آر پی جی و موشک ضد تانک فالانگا نیز وجود دارد.

به نظر می رسد بی اعتقادی و عدم اعتماد به نظام سوریه چنان در بین نظامیان و مسئولین ارتش سوریه نفوذ کرده است که حتی از فروش سلاح به کسانی که در مقابل آنان ایستاده و با آنان می جنگند نیز ابایی ندارند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved