یک روزنامه غربی از قریب الوقوع بودن پایان حمایت غربی ها از طرح کوفی عنان درباره سوریه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه دیلی تلگراف در گزارشی نوشت : آمریکا و انگلیس تصمیم دارند از پشتیبانی از طرح "کوفی عنان" در سوریه دست بکشند.
دیلی تلگراف با اشاره به وقایع اخیر سوریه (قتل عام تازه) اعلام کرد: این مسائل باعث می شود جامعه بین المللی در حمایت از طرح صلح کوفی عنان بازنگری کند.
از سوی دیگر، "رولا خلف" در تحلیلی که از سوی فایننشال تایمز منتشر شده تاکید کرد: امیدواری به تغییر موضع روسیه در قبال نظام دمشق، بسیار زودهنگام است.
وی با اشاره به دیدار قریب الوقوع "فرد هوف" از مقامات وزارت خارجه آمریکا با مقامات روس در مسکو تاکید کرد: دیدار وی نشان خواهد داد که موضع مسکو درباره سوریه تغییری داشته یا خیر.
این در حالی است که "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه اخیرا تاکید کرده که مسکو با اقدام نظامی علیه سوریه مخالف است.
فایننشال تایمز همچنین پیشنهاد اخیر روسیه درباره برگزاری نشست گروه تماس درباره سوریه با حضور جمهوری اسلامی را تلاش دیگری از سوی مسکو برای ارائه فرصت بیشتر به "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه دانسته است.