به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 22 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Monday 11 June

بحران اتمی و اوضاع سوریه؛ سفر وزیر خارجه روسیه به تهران

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، وزیر امور خارجه روسیه روز چهارشنبه برای دیدار و گفتگو با مقامات رژیم تهران عازم ایران خواهد شد.

به گفته رسانه های روسی، سرگی لاوروف قرار است در سفر به ایران در مورد بحران هسته ای جمهوری اسلامی و همچنین اوضاع سوریه با مقامات رژیم تهران گفتگو کند.

پیش تر اعلام شد که دور بعدی گفتگوهای هسته ای میان رژیم تهران و شش قدرت بزرگ جهان از جمله روسیه در ماه ژوئن در مسکو برگزار می شود، اما به نظر می رسد با بروز اختلاف میان دو طرف، این گفتگوها به نتیجه نخواهد رسید.

روسیه تلاش می کند تا مذاکرات هسته ای مسکو به شکست نیانجامد.

در مورد اوضاع بحرانی سوریه نیز مسکو خواستار برگزاری کنفرانسی بین المللی با حضور رژیم تهران شده است، اما کشورهای غربی بشدت با این پیشنهاد مخالفت کرده اند.

یکی از مقامات وزارت خارجه روسیه در مورد سفر لاوروف به تهران گفت، تمرکز بر وضعیت خاورمیانه است و همچنین تأکید بر فرایند کنونی انتقال قدرت در جهان عرب و سوریه.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved