جام جم آنلاين: وزیر دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از افتتاح خط تولید جدیدترین سامانه سلاح ضدزره خبر داد و گفت: سامانه سلاح ضدزره جدید ساخت صنایع هوا فضای وزارت دفاع را به نام دهلاویه محل شهادت شهید چمران نامگذاری کردیم و انشاءالله در آیندهای نزدیک خط تولید این سامانه جدید افتتاح خواهد شد.
به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، در آستانه 31 خرداد سالروز شهادت وزیر دفاع شهید دکتر مصطفی چمران، سردار احمد وحیدی در جمع کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح طی سخنانی از شهید چمران بعنوان چشم بیدار ملت ایران در روزهای آغازین نبرد و لحظه های سخت آتش و خون و الگویی تمام عیار در عرصه های علمی و ارزشی یادکرد و گفت: خون شهید چمران و همرزمانش که در خرداد سال 60 به زمین گرم و تفتیده دهلاویه ریخته شد بسان چشمه جوشانی، منشأ تحولات بزرگ و زمینه ساز فتوحات درخشان رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس شد.
وي با اشاره به خدمات این شهید والامقام در دوره کوتاهی که تصدی وزارت دفاع را برعهده داشت گفت: شهید چمران با چابکی مثال زدنی، ذهن خلاق، هنر والا، روحیه خطشکنی و بسیجی پایههای صنعت دفاعی بومی جمهوری اسلامی ایران پیریزی کرد.
سردار وحیدی تأکید کرد: امروز ملتهای منطقه قدردان و رهرو راه این شهید بزرگ و همه شهیدانی هستند که برای عزت و سربلندی اسلام عزیز و رهایی از سلطه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا خون خود را نثار کردند.