به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 1 تیر ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 21 June

سوریه؛ نامزد اخواان المسلمین مصر دیدار با کاردار رژیم را رد کرد

باشگاه خبرنگاران (صدا و سیمای رژیم): نامزد اخوان المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری مصر تأکید کرد همچنان مخالف دیدار با کاردار جمهوری اسلامی ایران در قاهره است.

به گزارش شبکه العالم، "محمد مرسی"، در مصاحبه با روزنامه "الکویتیه" در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه "تأثیر روابط قاهره - تهران بر روابط مصر با کشورهای عربی و بالعکس چیست؟" گفت: "من دیدار با کاردار ایران در مصر را نپذیرفته ام، البته حداقل تا هنگامی که موضع آنها در خصوص سوریه مشخص شود .. اما در ارتباط با اظهارات شما تأکید می کنم که امنیت و ثبات منطقه عربی نیازمند وجود روابط مثبت بین مصر و کشورهای عربی منطقه است، زیرا هیچکدام از دو طرف بی نیاز از یکدیگر نیستند؛ رهبری طرح سنی بین الازهر و عربستان و بالهای آنها در کشورهای عربی باقی می ماند، البته بدون ورود به جزئیات در خصوص طرح دیگر که در مقابل آن قرار دارد .. روابط ما با کشورهای عربی منطقه، ابدی، قوی و راهبردی و برای بقا است".

ادعای مرسی درحالی مطرح می شود که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها در مناسبتهای مختلف تأکید کرده اند که از مطالبات مردم سوریه در داخل حمایت می کنند و مخالف هرگونه درگیری داخلی و مداخله خارجی در این کشور هستند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved