رئیس جمهور روسیه پس از مذاکرات طولانی بعد ازظهر دوشنبه با نخست وزیر اسرائیل احساس کرده که در بین دوستان خود است و این دوستی عمیق گذرا نیست و در آینده نیز بادوام خواهد بود.
به گزارش سایت "دیپلماسی ایرانی" به نقل از روزنامه اسرائیلی هاآرتص، این اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پس از نخستین سفرش به تل آویو است. وی که صبح روز دوشنبه به همراه هیاتی 300 نفره راهی اسرائیل شده بود ، پس از ملاقات با نخست وزیر این کشور در یک کنفرانس خبری اظهار داشت، روابط اسرائیل و روسیه بر مبنای دوستی عمیق است.
سفر پوتین به اسرائیل در شرایطی انجام شد که مذاکرات هسته ای قدرت های جهانی با جمهوری اسلامی در مسکو که اخیرا برگزار شده بود، به نتیجه نرسید و از سوی دیگر بار دیگر بحران در خاورمیانه بالا گرفته است.
روزنامه هاآرتص نوشت، بحران در سوریه به اوج خود رسیده است و با توجه به منافعی که روسیه در سوریه دنبال می کند، غرب با معادله پیچیده ای در راه تعامل با روسیه بر سر مساله رژیمهای تهران و دمشق قرار دارد.
این در حالی است که پیامد های ادامه بحران در سوریه برای اسرائیل نیز تهدید کننده است. به همین دلیل پیش از سفر پوتین به اسرائیل اعلام شد دستور کار این سفر مساله رژیمهای تهران و دمشق است. مسائلی که به عقیده برخی تحلیلگران یک طناب در هم تنیده است که یافتن راه حلی برای هر یک از آنها به راه حل دیگری بستگی دارد.