در آستانه یک سالگی تاسیس رادیو نمایش با نگاهی به محتوای برنامههای این شبکه، مشکلات جدی فرهنگی ناشی از سیاستها و رویکردهای غلط به چشم میخورد.
به گزارش فارس، سال گذشته همین روزها بود که خبر از راهاندازی شبکهای تخصصی در رادیو مربوط به هنرهای نمایشی به گوش رسید و سرانجام در تیر ماه این شبکه با حضور مدیران رسانه ملی شروع به کار کرد.
شبکهای که قرار بود در کنار اطلاع رسانی در حوزههای سینما و تئاتر به هدایت فکری هنرهای نمایشی به سمت اهداف متعالی و متناسب با آرمانها و ارزشهای انقلاب بپردازد. ولی آنچه در این یک سال حادث شد بر خلاف راهبرد مذکور بود. رادیو نمایش به پاتوق جریانی هنری که بیگانه با انقلاب و ارزشهای آن بودند تبدیل شد.
امروز آنچه از این شبکه رادیویی به گوش میرسد جنگ نرمی آرام است که در پی سیاهنمایی، زیر سوال بردن سیاستهای رسمی نظام و تجلیل از چهرههای هنری ضدانقلاب میباشد.
کافیست برخی برنامههای این شبکه را بشنوید که چگونه با حضور مجریان و کارشناسان جریان شبه روشنفکری به القاء شرایط بسته و سانسورزده فرهنگی در ایران و لزوم مبارزه با آن سخن میگویند.
در حالیکه بسیاری از نیروهای ارزشی برای تهیه یک برنامه کوتاه در رسانه ملی پشت دیوارهای جام جم ماندهاند، نامحرمان انقلاب و هنرمندان روشنفکرزده تمام ساعات برنامهسازی در این شبکه را چنبره کردهاند.
اتفاقاتی از قبیل تمجید از هنرمندان معلوم الحالی چون صادق هدایت، صادق چوبک و نعلبندیان، معرفی فیلم اقناعی «قلادههای طلا» به عنوان بدترین فیلم اکرانی در بهار، بزرگ جلوه دادن ممیزی و توقیف فیلمها و تئاترهای مسالهدار، ترویج انگارههای لیبرالیستی هنر و ... ماحصل یک سال فعالیت این شبکه رادیویی است.
برخی برنامهسازان و نویسندگان این شبکه رادیویی تفکرات هنری لیبرال خود را مستقیما در برنامهها به نمایش میگذارند و بعضی از آنها در ماجرای فتنه حضور پر رنگی به نفع فتنهگران داشتند و امروز به راحتی سکان هدایت این رسانه متعلق به بیت المال را در اختیار گرفتهاند.