به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 13 تیر ماه 1391 برابر با 2012 Tuesday 03 July

باید از زاویه امنیت ملی به موضوع امنیت اخلاقی نگاه کنیم

امروز سه شنبه 13 تیرماه موضوع گسترش عفاف و حجاب در مجلس رژیم به بحث و گفت و گو گذاشته شد. آنچه در بین اظهارات نمایندگان مجلس و مسئولان حکومتی حاضر در جلسه از جمله حسنیی وزیر ارشاد و پاسدارا احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی مشترک بود، عدم توانایی مقابله با بدحجابی جوانان تا امروز بود. برخی دستگاه‌های فرهنگی از جمله وزارت ارشاد را عامل این موضوع می دانستند و برخی دیگر لزوم گسترش دستگاه‌های امنیتی و افزایش بودجه آنها را عامل پیدا شدن طرح‌هایی نظیر گشت ارشاد دانستند.

در این بین اظهارات پاسدار احمدی‌مقدم از دیگران تندتر بود. وی با بیان اینکه جرائم و ناهنجاری‌ها در کشور در دهه 70 افزایش داشته گفت: «در این مقطع زمانی رشد سریع جرائم را شاهد بودیم در حالی که نیروی انتظامی متناسب با نیازهای لازم تقویت نشده بود.»

به گفته او دشمنان امنیت ملی را با تخریب امنیت اخلاقی هدف می‌گیرند و باید از زاویه امنیت ملی به موضوع امنیت اخلاقی نگاه کنیم.

همچنین عباسعلی منصوری عضو کمیسیون امنیت ملی نیز از دید خود به موضوع حجاب و عفاف نگاه کرد و با بیان اینکه مشکلات کنونی جامعه مانند اعتیاد و فحشا ناشی از عدم کار کرد سیستم فرهنگی کشور است پیشنهاد داد که در این زمینه قرار گاه عملیاتی به وجود بیاید.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved