به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 18 تیر ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 08 July

واکنش مدیرعامل ایرنا به سخنان مدیر بی‌بی‌سی

‘علی اکبر جوانفکر’ مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری و مدیر عامل ایرنا در واکنش به سخنان نماینده بی بی سی گفت: رسانه هایی مانند بی.بی.سی. مجاز نیستند با دستاویز قراردادن ‘آزادی بیان’ در امور داخلی کشورهای دخالت کرده و به بحران و بی ثباتی در کشورهای هدف دامن بزنند. / علی اکبر جوانفکر چندین حکم محکومیت قضایی دارد که هنوز اجرا نشده است و انشاالله این اظهارات در صورت صحت وقوع، ربطی به آن احکام ندارد!

هیات سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی – ایرنا – در دومین همایش جهانی رسانه ها در مسکو در پاسخ به ادعای نماینده رسانه دولتی انگلیس، به سخنان مدیر اخبار جهانی بی.بی.سی اعتراض کرد.

بنابرادعای ایرنا، ‘پیتر هارکس’ نماینده رسانه دولتی انگلیس در بخشی از سخنان روز جمعه خود در اجلاس جهانی رسانه ها مدعی شد بی.بی.سی با وجود آنچه که وی ‘سانسور’ و ‘ارعاب’ در ایران عنوان کرد، به علت دنبال کردن سیاست ‘بی طرفی’ دارای مخاطبان بسیاری است.

‘علی اکبر جوانفکر’ مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری و مدیر عامل ایرنا در واکنش به سخنان نماینده بی بی سی گفت: رسانه هایی مانند بی.بی.سی. مجاز نیستند با دستاویز قراردادن ‘آزادی بیان’ در امور داخلی کشورهای دخالت کرده و به بحران و بی ثباتی در کشورهای هدف دامن بزنند.

طبق گزارش ایرنا”این سخنان مدیر عامل ایرنا با استقبال گسترده هیات های شرکت کننده در این رویداد بین المللی مواجه شد.”

جوانفکر ادعای ‘بی طرفی’ بی.بی.سی را به باد انتقاد گرفت و خطاب به نماینده بی.بی.سی گفت: رسانه شما در اعتراضات مردمی سال گذشته در انگلیس، افراد معترض را ‘آشوبگر’ خطاب کرد. اگر چنین تحولاتی در کشوری دیگر روی می داد، بی.بی.سی معترضان را ‘افراد انقلابی’ و ‘آزادیخواه’ معرفی می کرد.

مدیر عامل ایرنا از ‘هارکس’ پرسید: آیا بی.بی.سی سال گذشته در پی بروز اعتراضات مردمی در انگلیس به محدودیت دولت بریتانیا در ارتباطات اینترنتی و شبکه های اجتماعی اعتراض کرد؟ و آیا بی.بی.سی. در این زمینه از سیاست های دولت انگلیس پیروی نکرد؟

مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری اسلامی ایران گفت: وظیفه رسانه ها تلاش برای به قدرت رساندن یک مجموعه یا برکناری مجموعه ای دیگر از قدرت نیست.

سرپرست موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران با انتقاد از عملکرد بی.بی.سی. در قبال تحولات ایران افزود: کارآمدی رسانه های ارتباطات جمعی بر بی طرفی نسبت به رویدادهای خبری و انعکاس صحیح، دقیق و شفاف اخبار به مردم متکی است و تغییر در نظام های حکومتی وظیفه مردم است و رسانه های ارتباط جمعی در این زمینه وظیفه ای ندارند.

نماینده بی.بی.سی در واکنش گفت: وقت جلسه برای پاسخگویی به نماینده ایرنا کافی نیست و بهتر است در این زمینه مذاکرات خصوصی یا مناظره زنده صورت گیرد.

دومین اجلاس جهانی رسانه ها روز گذشته با شرکت ۱۰۳ کشور جهان از جمله هیات ایرنا به نمایندگی از ایران در مسکو آغاز به کار کرد.

به گزارش بازتاب؛ علی اکبر جوانفکر چندین حکم محکومیت قضایی دارد که هنوز اجرا نشده است و انشاالله این اظهارات در صورت صحت وقوع، ربطی به آن احکام ندارد!




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved