به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 22 تیر ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 12 July

تر‌بيت 10 ميليون حافظ قرآن در كشور

روزنامه جوان: قائم مقام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در امور قرآني در مورد مطالبات مقام معظم رهبري در مورد تربيت ۱۰ ميليون حافظ قرآن به توضيح پرداخت و اظهار داشت: بعد از اين مطالبه مقام معظم رهبري شور و نشاط بسيار شگفت انگيزي در ميان سازمان‌ها و نهادهاي قرآني ايجاد شد كه سعي در برآوردن اين مطالبه دارند.

روز گذشته وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در نشست خبري بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم با اعلام خبر تصويب معاونت قرآن و عترت(ع) براي اين وزارتخانه گفت: يكي از فلسفه‌هاي برگزاري اين نمايشگاه اين است كه گفتمان قرآني در كشور حاكم شود.

به گزارش «جوان»، حسيني در ابتداي سخنانش گفت: تجربه ۱۹ سال برگزاري نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم سرمايه گرانبهايي است كه با اهتمام همكاران اميدواريم بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم هم به بهترين وجهي برگزار شود.

وي با بيان اينكه يكي از فلسفه‌هاي برگزاري نمايشگاه قرآن اين است كه گفتمان قرآني در كشور حاكم شود، افزود: با برگزاري نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم در تهران و ساير شهرستان‌ها فضايي ايجاد مي‌شود كه انس با قرآن بيشتر از گذشته در كشور وجود داشته باشد، به ويژه اينكه چون اين نمايشگاه در ماه مبارك رمضان برگزار مي‌شود، آمادگي مردم براي فراگيري آموزه‌هاي قرآني بيشتر خواهد بود.

حسيني در ادامه سخنانش با بيان اينكه تأكيدي كه در روايات بر تلاوت روزانه حداقل ۵۰ آيه از قرآن كريم شده، يادآوري عمل به قرآن است، اظهار داشت: در نمايشگاه بين‌المللي قر‌آن امسال بخشي با عنوان سبك زندگي راه اندازي شده كه سعي در ارائه و تدوين سبك زندگي قرآني و ديني است.

وي با توجه به مطالبات مقام معظم رهبري در مورد تربيت ۱۰ ميليون حافظ قرآن گفت: مطالبات مقام معظم رهبري در اين رابطه هدف بلندي است كه به راحتي قابل دست يافتني نيست و همكاري همه نهادها، سازمان‌ها و وزارتخانه‌هاي مربوط را مي‌طلبد. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه با سبك زندگي اسلامي و با عمل به قرآن ناهنجاري‌هاي اجتماعي از بين مي‌رود، تأكيد كرد: كاهش ناهنجاري‌هاي اجتماعي با كارهاي مبنايي امكان پذير است. بايد قرآن در زندگي مردم بيشتر نقش داشته باشد. اگر اين گونه شود مردم به حجاب و عفاف و. . . كه مورد تأكيد دين است بيشتر توجه مي‌كنند و ديگر اين موضوعات وجود نخواهد داشت تا در مورد آن بحث شود.

وي با بيان اينكه وقتي جامعه قرآني تشكيل شود، ديگر اين دغدغه‌ها وجود نخواهد داشت، بيان كرد: حجاب فقط متعلق به زنان نيست و همان طور كه مي‌دانيد حضرت يوسف(ع) مظهر عفاف است.
وي در معرفي بخش‌ها و فعاليت‌هاي نمايشگاه قرآن امسال گفت: نمايشگاه از ۲۵ تير تا ۲۵ مردادماه در مصلاي امام خميني(ره) برگزار مي‌شود تا در اين مدت فضاي كشور عطرآگين شود. رونمايي از برخي از كتاب‌ها و محصولات قرآني و تجليل از فعالان و خادمان قرآني از جمله برنامه‌هاي مد نظر است.

حسيني در ادامه سخنانش بيان كرد: آموزش، پژوهش و تبليغ و ترويج از مهم‌ترين فعاليت‌هاي امسال است. همانند سال گذشته دبيرخانه كرسي‌هاي نظريه پردازي هم برنامه هايي خواهد داشت. بخش تحول علوم انساني، عترت و ولايت و... هم پررنگ تر از سال‌هاي گذشته برگزار خواهد شد. وي بخش فرهنگ رضوي، عرفان كاذب و برگزاري ۳۰ محفل انس با قرآن با حضور اساتيد برجسته و بخش فروش آثار و محصولات را از ديگر بخش‌هاي نمايشگاه عنوان كرد و گفت: نمايشگاه امسال با شعار «قرآن؛ فرهنگ بيداري» برگزار مي‌شود كه بخش بيداري اسلامي و اطلاع رساني در مورد بيداري اسلامي كشورهاي منطقه از جمله برنامه‌هاي اين بخش است. همچنين بخش رهيافتگان از بخش‌هاي جديد امسال است كه به بررسي زندگي و علل مسلمان و شيعه شدن برخي از رهيافتگان مي‌پردازد.

حسيني در پايان سخنانش از تصويب شدن معاونت قرآن و عترت(ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در جلسه يك‌شنبه هيئت دولت خبر داد و گفت: طبق قانون وزارتخانه بيشتر از پنج معاونت نمي‌تواند داشته باشد كه تاكنون مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليت‌هاي قرآني به فعاليت مي‌پرداخت، اما از اين به بعد معاونت قرآن و عترت(ع) تشكيل شده كه بايد ساختار مناسب تشكيل شود و فعاليت‌ها با گستردگي بيشتري ادامه يابد.

در ادامه اين نشست حجت الاسلام حميد محمدي، قائم مقام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در امور قرآني، با اشاره به تصويب طرح منشور توسعه فرهنگ قرآني و تحولات گفت: از سال ۸۸ پس از تصويب منشور توسعه فرهنگ قرآني كه در پايان دولت نهم و آغاز دولت دهم بود، جايگاه سياستگذاري در امور و فعاليت‌هاي قرآني متمركز شد و مصوبه‌ها براي اجرا ابلاغ مي‌شود.

رئيس بيستمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم در مورد مطالبات مقام معظم رهبري در مورد تربيت ۱۰ ميليون حافظ قرآن به توضيح پرداخت و اظهار داشت: بعد از اين مطالبه مقام معظم رهبري شور و نشاط بسيار شگفت انگيزي در ميان سازمان‌ها و نهادهاي قرآني ايجاد شد كه سعي در برآوردن اين مطالبه دارند.

وي با بيان اينكه نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم از سال تصويب منشور توسعه فرهنگ قرآني فعاليت‌هاي خود را طبق سياست منشور اجرا كرده است، تصريح كرد: نمايشگاه امسال داراي بخش‌هاي دولتي و مردمي است. محمدي همچنين از بخش‌هاي خانواده، جوان، زن قرآني، خوشنويسي، و برگزاري نشست‌هاي بررسي فيلم‌هاي قرآني، ۵۰ نمايش خياباني، ۱۵ نمايش محيطي و... خبر داد و گفت: اگر معارف بلند قرآن كريم در قالب هنر بيان شود در قلب‌ها نفوذ مي‌كند، اگر اين كار صورت گيرد معارف الهي در ميان مردم و جامعه بيشتر نفوذ مي‌كند.

وي در پايان سخنانش گفت: نمايشگاه امسال ۲۵ تيرماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مصلاي امام خميني(ره) با حضور مردم و مسئولان افتتاح مي‌شود. نمايشگاه از روز بعد از ساعت ۱۷ تا ۲۴ و روزهاي تعطيل از ساعت ۱۴ تا ۲۴ برگزار مي‌شود.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved