رییس ستاد اقامه نماز کشور دوای غفلت را نماز و دوای شهوت را ازدواج عنوان کرد و گفت: اصل کارهای فرهنگی مربوط به ازدواج و نماز است و تمام فعالیتهای فرهنگی باید صرف این دو موضوع شود.
به گزارش (ایسنا)، حجتالاسلام والمسلمین قرائتی صبح روز دوشنبه در اولین نشست هماهنگی تشکلهای اسلامی دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور که در محل دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاریست، افزود: آمار طلاق زیاد شده است که یکی از دلایل آن دیر ازدواج کردن است.
وی با بیان اینکه در دانشگاهها الزام کنیم که کسی در دانشگاه آرایش نکند، تصریح کرد: اگر در این زمینه به دین نیز کاری نداشته باشیم، این موضوع ضربه علمی وارد میکند.
تفکیک جنسیتی دانشگاهها در دستورکار قرار گیرد
رییس ستاد اقامه نماز افزود: همچنین بحث تفکیک دخترها و پسرها در دانشگاهها جز در موارد ضروری باید در دستور کار قرار گیرد. در این زمینه بنده در جلسهای در زمینه اسلامی کردن دانشگاهها عنوان کردم که جز در موارد ضرورت، کلاسها جدا برگزار شود و میتوان تمهیداتی فراهم کرد تا صبحها خانمها و عصرها آقایان در دانشگاه درس بخوانند.
قرائتی خطاب به دانشجویان با تاکید بر اینکه عیبهای نظام را توجیه نکنید، نظام را تضعیف نکنید و آن را تکمیل کنید، تصریح کرد: هر چند در برخی جاها نظام ضعفهایی دارد اما باید توجه داشت که این نظام با خون شهدا و همچنین تعداد زیادی جانباز و آزاده به دست آمده است و در واقع این نظام مفت به دست نیامده است.
موضعگیریهای سیاسی گاهی آدم را بیدین میکند
وی خطاب به تشکلهای دانشجویی تاکید کرد: رنگ دینی را در تشکلها پر رنگ کنید، کارهای فرهنگیتان ماندگار باشد، نماز را محور کارهای خود قرار دهید و با قرآن انس بگیرید. مراقب باشید که خود را به خط سیاسی نفروشید. همچنین موضع خود را حق قرار دهید و تحت تاثیر قرار نگیرید چرا که موضعگیریهای سیاسی گاهی آدم را بیدین میکند.
وی خطاب به تشکلها با بیان اینکه نهجالبلاغه غریب است، گفت: تشکلهای دانشجویی برای قرآن و نهجالبلاغه وقت بگذارند.
رییس ستاد اقامه نماز کشور همچنین با تاکید بر تاثیر تعامل حضوری، خطاب به روسای دانشگاهها تاکید کرد که روزی پنج دقیقه خصوصی با دانشجویان صحبت کنند چرا که اثر صحبتهای خصوصی بسیار تاثیرگذار است.
قرائتی همچنین با تاکید بر بحث تاثیر قرآن و جستجو در آن، اذعان کرد: ذوالقرنین سردار سازندگی بود ما این موضوع را خطاب به رفسنجانی میگوییم، همه قرآن پر از گفتوگو است، ما به گفتوگوی تمدنهای خاتمی توجه داریم و یا اینکه عدالتی که احمدینژاد برای انسان میخواهد، در حالی که حضرت علی (ع) درباره کوچکترین مسایل نیز بحث عدالت را مطرح کردهاند.