به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 29 تیر ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 19 July

بشار اسد کناره گیری نکند به سرنوشت قذافی گرفتار می شود

رئیس جمهور تونس از بشار اسد خواست از قدرت کناره گیری کند تا سرنوشت او به سرنوشت قذافی تبدیل نشود.

به گزارش سایت عصر ایران، منصف المرزوقی که نخستین رئیس جمهور تونس پس از انقلاب مردمی این کشور است در مصاحبه با شبکه خبری فرانس 24 گفت: دوباره از بشار اسد می خواهم که به ملت خود رحم کند تا جان خود و نزدیکانش را حفظ کند و مانند قذافی، به پایان نرسد.

وی افزود: راه حل بحران سوریه این است که بشار اسد ، کناره گیری از قدرت را بپذیرد و حاکمیت را به معاونش بسپارد تا بتوانیم راه حل یمن را عملی کنیم. گزینه دیگری وجود ندارد.

در انقلاب یمن، با مداخله خارجی، علی عبدالله صالح رئیس جمهور وقت پذیرفت تا از قدرت کناره گیری کند و معاونش، قدرت را به عهده بگیرد تا با تشکیل حکومت انتقالی، زمینه برگزاری انتخابات را فراهم کند.

معمر قذافی پس از 42 سال حکمرانی بر لیبی ، به دنبال انقلاب مردمی - مسلحانه 6 ماهه ای از قدرت برکنار شد و سپس در اکتبر 2011 به همراه پسرش، به دست شماری از انقلابیون جوان، به قتل رسید.

المرزوقی همچنین گفت که او به دبیر کل اتحادیه عرب پیشنهاد کرده است "گروه های نظامی امنیت و صلح" توسط کشورهای عربی ایجاد و به سوریه اعزام شوند.

المرزوقی قبل از تصدی سمت ریاست جمهوری تونس ، از فعالان حقوق بشر و مخالفان برجسته حکومت زین العابدین بن علی به شمار می رفت.

شماری از مهمترین و پرنفوذترین مقامات نظامی امنیتی سوریه از جمله وزیر دفاع و معاونش و مشاور نظامی رئیس جمهور دیروز چهارشنبه در انفجار بزرگی در دمشق، به قتل رسیدند. همزمان با این انفجار ، دمشق صحنه درگیری های مسلحانه ای میان نظامیان و مخالفان مسلح است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved