به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 1 مرداد ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 22 July

وزیر خارجه رژیم: سوریه آرام است، خبری نیست

خبرگزاری مهر: علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در رابطه با وضعیت اتباع ایرانی در سوریه گفت: سوریه آرام است و نیازی نیست در مورد اتباع ایرانی ساکن در دمشق اقدامی صورت گیرد.

این در حالیست که به گزارش بی بی سی، نبرد در دمشق شدت گرفته است.

براساس گزارش‌ها، نیروهای ارتش سوریه به منطقه برزه در حومه دمشق یورش برده‌اند.

مخالفان دولت و ساکنان این منطقه گفته‌اند که هلی‌کوپترها اهدافی را در سطح زمین هدف قرار داده‌اند و تانک‌ها و نیروهای زرهی وارد خیابان‌های منطقه شده‌اند.

همچنین گروه ناظران حقوق بشر سوریه، از گروه‌های مخالف دولت، اعلام کرده است که نیروهای ارتش به منطقه مزه، در دمشق اعزام شده‌اند.

به گفته مخالفان دولت، درگیری‌هایی نیز در شهرهای حماه و دیرالزور رخ داده و درگیری نیروهای ارتش آزاد سوریه و نیروهای امنیتی در حلب، دومین شهر سوریه، همچنان ادامه داشته است.

حلب دومین شهر بزرگ سوریه به شمار می‌رود و در طول ۱۶ ماه گذشته که اعتراضات ضددولتی در مناطق مختلف این کشور ادامه داشته است، در شرایط آرامی به سر می‌برد، اما بر اساس گزارش‌ها، در روزهای اخیر شاهد درگیری بوده است.

مخالفان دولت گفته‌اند که چند شهر کوچک دیگر که در حد فاصل حلب تا مرز با ترکیه در غرب سوریه قرار دارند نیز زیر آتش نیروهای ارتش بوده‌اند.

یکی از گروه‌های مخالف دولت که در داخل سوریه فعالیت می‌کند، اعلام کرده است که دیروز (شنبه، ۲۲ ژوئیه) در شهر حلب ۱۸ نفر کشته شده‌اند. این گروه تعداد کل کشته‌شدگان در سراسر سوریه در این روز را ۱۳۰ نفر اعلام کرد که ۳۴ نفر آنها در استان حمص و ۲۸ نفر در دمشق و مناطق حومه‌ای آن بوده‌اند.

گزارش شده است که به دنبال ادامه درگیری‌ها در دمشق و حلب، بزرگ‌ترین شهرهای سوریه، هزاران نفر خانه‌هایشان را در این دو شهر ترک کرده‌اند.

مخالفان دولت در حلب گفته‌اند که به دنبال آتشبار تانک‌های ارتش، یک ساختمان در این شهر فروریخته است.

نیروهای دولتی در دمشق، پایتخت سوریه، نیز اعلام کرده‌اند که کنترل یکی دیگر از مناطق شهر را که به دست مخالفان مسلح افتاده بود، دوباره در دست گرفته‌اند.

تلویزیون دولتی سوریه تصاویری از اجساد افرادی را که اعضای گروه‌های "تروریستی" خوانده شدند و نیز مقادیری مهمات که گفته شده است از مخالفان ضبط شده، نشان داده است.

یکی از خبرنگاران بی‌بی‌سی می‌گوید که هنوز نیروهای تحت امر بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، کنترل کامل تمام پایتخت را در دست نگرفته‌اند.

همچنین مخالفان دولت گفته‌اند که ارتش به ساکنان برخی مناطق هشدار داده است که قبل از آغاز بمباران قریب‌الوقوع در این مناطق، خانه‌هایشان را ترک کنند.

ادامه درگیری در حمص

بر اساس گزارش‌ها، درگیری‌ها در حمص نیز ادامه داشته است. این شهر در ماه‌های گذشته از مراکز اصلی درگیری مخالفان دولت و نیروهای ارتش سوریه بوده و دیروز گزارش شد که نیروهای دولتی به معترضان در زندان اصلی شهر حمله کرده‌اند.

اخوان المسلمین سوریه، از گروه‌های اصلی مخالف دولت سوریه نیز روز شنبه ۲۱ ژوئیه اعلام کرد که تسلط حکومت سوریه در بسیاری از مناطق در حال از دست رفتن است و خواهان برقراری نظم و خویشتنداری شد.

گزارش شده است که هزاران نفر از مردم سوریه برای گریز از خشونت‌ها در حال فرار به کشورهای همسایه بوده‌اند و بر اساس اعلام کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، پناهجویان سوری افزون بر لبنان، به کشورهای عراق، ترکیه و اردن پناه برده‌اند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved