به گزارش رادیو فرانسه، رييس سازمان انرژي اتمي جمهوری اسلامی، اظهارت رئیس اطلاعات خارجی بریتانیا را مبنی بر این که کشورش از ساخت سلاح اتمی توسط تهران جلوگیری کرده بیاساس دانست و گفت که سازمان معروف به "M. I. 6" يكي از «عوامل تأثير گذار در ترور تمامي دانشمندان ما» بوده است.
فریدون عباسی دوانی به خبرنگارانی که گفتند «طرف روسی اعلام كرده كه از مرداد يا شهريورماه نيروگاه بوشهر به قدرت نهايياش خواهد رسید»، پاسخ داد:«نميتوانم بگويم نيروگاه بوشهر به قدرت صد درصدي خود ميرسد. بهتر است مقامات روس هم اين مطلب را اعلام نكنند. بهرهبرداري نهايي نيروگاه بوشهر كاری تجربي است و ما صبر لازم براي راهاندازی ايمن و استاندارد آن داريم . ما عجلهای براي بهرهبرداري نهايي نداريم، ميخواهيم نيروگاه بوشهر نيروگاهي باشد كه بتواند برق پايدار توليد كند».
فریدون عباسی که معاون رئیس جمهوری نیز هست، سپس به اتهامات غربیها در مورد سلاح ساخت اتمی پاسخ داد و گفت: «آنها رقمی نيستند كه بخواهند جلوي ما را در پيشرفتهاي كشور بگيرند، ما اصلاً به دنبال سلاح هستهای و موارد مشابه نبودهايم و نيستيم... آنها خوب ميدانند كه ما اصلا برنامه نظامي هستهای نداريم. اين اظهارات بيشتر بهانهگيری است تا جلوي پيشرفت كشور را بگيرند».
وی افزود: «به آقاي ساورز (رييس "M.I.6"، سازمان امنیت خارجی بریتانیا) و ساير مقامات غربي توصيه ميكنم حرف زيادي نزنند. ملت ايران با اين حرفها عقبنشيني نميكند».
رئیس سازمان امنیت خارجی بریتانیا، هفتۀ پیش گفته بود که مأموران امنیتی این کشور، چهار سال پیش، از دسترسی ایران به سلاح اتمی جلوگیری کردهاند.
به گفتۀ عباسی دوانی« M.I.6 بيشتر به دنبال جنايت است. اين سازمان به جمعآوري اطلاعات درباره افراد ميپردازد. يكي از عوامل تأثيرگذار در ترور تمامي دانشمندان ما دستگاه جاسوسي "M.I.6" بوده است».
رييس سازمان انرژي اتمي توضیح داد که ایران برنامهای برای ساخت کشتی یا زیردریایی اتمی ندارد. او خبر داد که چهارمين مجتمع سوخت هستهای تا غناي ٢٠ درصد براي استفاده در راكتور تحقيقاتي تهران آماده شده است.
وی همچنین در مورد حملات سایبری توضیحاتی داد و گفت: «در گذشته حملات سايبري متعددي داشتهايم اما ما توانستيم آنها را دفع و كنترل كنيم. درعين حال فعاليت كشورهاي غربي در توليد اين نرمافزارها مثل كار افرادی است كه فروش مواد مخدر دارند، مردم را معتاد ميكنند تا كالايشان به فروش رود و آنها را به بردگی بگيرند. در بحث الكترونيك كشورهاي غربی به شدت كار كردند و اين قابليت را پيداكردند كه بتوانند به كشورهاي زيادی آسيب بزنند و جنگ جديدی در دنيا با اين زمينه شروع شده است اما جمهوري اسلامي ايران آشكاركننده اين جنگ در كره زمين بوده است»...
فریدون عباسی، سپس تهدید کرد که «اگر آنها به اين اقدامات خود ادامه دهند متعاقباً ضرباتي را از سوي ما دريافت ميكنند».