تبديل روستاي «خوشناموند» کوهدشت به ايستگاه دفع و سوزاندن زبالهها موجب انتقادات بي شماره مردم اين منطقه و همچنين خسارات آتش سوزي به درختان بلوط شده است. به گزارش مهر، محل در نظر گرفته شده براي دفع و سوزاندن زبالههاي شهر کوهدشت در نزديکي روستاي «خوشناموند» موجب تجمع معتادان و نگراني مردم از ايجاد بيماري اي مختلف شده است.
ماشينهاي حمل زباله شهرداري کوهدشت را که دنبال کني متوجه ميشوي که اين ماشينها زبالهها را به 10 کيلومتري شرق اين شهر برده و در نزديکي روستاي خوشناموند بر روي زمين ميريزند و آتش ميزنند.
دود حاصل از آتش زدن اين زبالهها که زميني بيش از 100هزار متر مربع را اشغال کرده اند، باعث آزار مردم روستاي خوشناموند و کشاورزان اطراف شده است.
اين در حاليست که آتش سوزي زبالهها دامنگير بسياري از درختان بلوط منطقه نيز شده و قامت سبز و ستبر آنها را به اسکلتهايي سوخته تبديل کرده است و استمرار اين روند از طبيعت اين منطقه چيزي باقي نخواهد گذاشت. همچنين بوي بد و دود غيرقابل تحمل اين ميدان عفونت، کار برداشت محصول را براي کشاورزان ناممکن کرده و صداي اعتراض آنها را نيز بلند کرده است. از سوي ديگر معتادان با کيسههايي بر دوش به اين مکان مراجعه ميکنند تا روزي خود را از به هم زدن زبالهها و جمع کردن لنگه کفشها و پلاستيکهاي کهنه و...کسب کنند و پس از پرکردن کيسههاي خود با کوله باري از انواع بيماريهاي پوستي و گوارشي به شهر باز ميگردند. دود غليظ و بدبوي اين محل گاه چنان شديد برميخيزد که بار سنگين انواع بيماريها را به 10 کيلومتر پايين تر يعني شهر کوهدشت هم ميرساند و اين بوي نامطبوع و دود غليط را بين شهر تقسيم ميکند.
اين در حاليست که اين روزها از زبالهها به عنوان «طلاي کثيف» ياد ميشود و سالهاست که کشورهاي مختلف و حتي استانهاي ديگر در کشور خودمان موضوع بازيافت را در دستور کار قرار داده اند. امروز مردم کوهدشت از دفع غيراصولي زبالهها و آلودگي ناشي از آن به شدت رنج ميبرند؛ زبالههايي که ميشود با دفع علميو بازيافت آنها به روش کاملا بهداشتي، از آزار مردم اطراف و نابودي اين همه زمين کشاورزي و درخت بلوط جلوگيري کنند.