رئيس شوراي شهر اصفهان گفت: اصفهان در بعد ميراث فرهنگي درک نشده است و تخريب آثار تاريخي آن زنگ خطري براي مسئولان است.
عباس حاج رسوليها در گفتوگو با ايلنا، با ابراز تاسف از اينکه وضعيت گردشگري اصفهان در شرايط مطلوبي نيست، اظهار کرد: متاسفانه گردشگري ما متولي دلسوزي ندارد و در چند سال اخير مديريت شهري و سازمانهاي مردم نهاد براي حفظ گردشگري در اين شهر تلاش کردند.
وي با اشاره به خشک شدن رود زايندهرود، افزود: از زماني که زاينده رود خشک شده است حتي ساکنان بومي نيز علاقهاي براي ديدن رودخانه خشک شده ندارند، قطعا بسياري از گردشگران براي ديدن اين رودخانه به اصفهان ميآمدند که با خشک شدن آن ديگر انگيزهاي ندارند.
رئيس شوراي شهر اصفهان با بيان اينکه بيتوجهي به صنعت گردشگري مختص شهر اصفهان نيست و در همه شهرهاي تاريخي ديده ميشود، تصريح کرد: زاينده رود با بيمهري مسئولان خشک شده است و با توجه به تکرار آن در چند سال اخير اميدي به پر شدن زاينده رود وجود ندارد.
حاج رسوليها با اشاره به اينکه اصفهان بيش از 6 هزار اثر تاريخي دارد، تاکيد کرد: دولت براي حفظ و مرمت اين آثار بايد بودجه خوبي را تخصيص دهد اين در حاليست که رقم تخصيص يافته در اين بخش خيلي ناچيز و اندک است واقعا جاي تاسف دارد آثار تاريخي شهر اصفهان نابود ميشود و مسئولان نسبت به آن بيتوجه هستند. وي ادامه داد: اصفهان از نظر درآمدزايي در بخش مالياتي اول است، اما در زمان تخصيص بودجه کشوري جز شهرهايي است که در الويت قرار ندارد و سرانه ملي استان بسيار اندک است.
رئيس شوراي شهر اصفهان به برخي از آثار تاريخي اين شهر که در حال نابودي است اشاره کرد و گفت: براي نگهداشت و احياي آثار تاريخي شهر اصفهان بايد هر ساله بودجه مناسبي تخصيص يابد. البته مديريت شهري براي احياي بافتهاي تاريخي شهر ورود جدي داشته و اوراق مشارکتي را نيز در اين زمينه انتشار داده است.
حاج رسوليها با بيان اينکه اصفهان از نظر ميراث فرهنگي درک نشده است، از بين رفتن آثار تاريخي را زنگ خطري براي مسئولان دانست و تصريح کرد: کاهش گردشگران اصفهان در چند سال اخير مسالهاي است که به اين شهر آسيب جدي وارد کرده است بيشک مديريت شهري وظايف مهمتري دارد و نميتوان ورود کافي به اين مساله داشته باشد.