به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 11 مرداد ماه 1391 برابر با 2012 Wednesday 01 August

تبریز با ریزگردها محاصره شد

خبرگزاری مهر: مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از قرار گرفتن هوای تبریز در وضعیت هشدار خبر داد.

بیوک رئیسی پیش از ظهر امروز ضمن اعلام مطلب فوق افزود: میزان ذرات معلق با قطر 10 میکرون , 250 میکروگرم در متر مکعب است و میانگین میزان این ریز گردها تا ساعت 10 صبح امروز 200 میکروگرم است.

وی گفت : منشا این آلودگی نسبتا شدید گرد و غبارهای فرامنطقه ای است که معمولا از دو کشور عربستان و عراق وارد نوار آب و هوایی کشور به خصوص شمالغرب کشور می شود.

رئیسی ابراز داشت : امروز وضعیت هوای تبریز در حالت هشدار قرار دارد و پیش بینی می شود میزان آلودگی تا فردا کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کند.

وی در پایان سخنان خود از بیماران قلبی مبتلا به تنگی نفس، کودکان و دیگر افراد حساس به آلودگی خواست توصیه های سازمان محیط زیست و هواشناسی را جدی بگیرند و حتی الامکان از حضور در فضای آلوده شهر بپرهیزند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved