به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 15 مرداد ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 05 August

شکنجه کودکان در چین برای مدال طلای المپیک

العربیه: یک گزارش تصویری که روزنامه بریتانیایی دیلی میل منتشر کرد ، نشان داد که چینی ها برای پیش افتادن در کسب مدال های طلای المپیک ، کودکان را در ارودوگاه های ورزشی به انجام تمارین طاقت فرسا که شبیه به شکنجه است ، وادار می کنند.

روزنامه دیلی میل در این گزارش ، عکس کودکی در حدود چهار یا پنج ساله را نشان داد که از شدت و سختی تمارین گریه و زاری می کند.

در این تصویر ظاهرا مربی ژیمناستیک چینی برای نرم کردن ماهیچه های این کودک بر روی پاهای وی ایستاده است.

روزنامه الوطن بحرین در گزارشی نوشته است که اینگونه تمارین طاقت فرسا در کشورهای پیشرفته ، تنها در سن بلوغ انجام می شود.

در چین کودکان مستعد در رشته‌ های مختلف پس از شناسایی به اردوگاه های ورزشی به دور از خانواده هایشان فرستاده می شوند تا در آنجا برای کسب مدال های المپیک به تمارین شبیه شکنجه تن دهند.

بر اساس این گزارش :"برغم دلخراش بودن این عکس ها اما اکنون مشخص شد که چرا چینی ها در ورزشهایی نظیر ژیمناستیک و شنا طلا آور المپیک هستند."
این گزارش می افزاید که بر دیوارهای اردوگاه‌های ورزشی کودکان چین، کلمه "طلا" نقش بسته است تا پیوسته هدف از این تمرینات به آنها یادآوری شود.

روزنامه الوطن در ادامه نوشته است :" چینی ها در اردوگاه های ورزشی به این کودکان می آموزند که تنها هدف آنها در این دنیا شکست دادن آمریکایی ها و رفتن بر بالای سکوی قهرمانی است."

این درحالی است که در پایان روز ششم رقابت های المپیک لندن آمریکا با 37 مدال در صدر فهرست کسب مدال ها قرار دارد و چین با 34 مدال دوم است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved