به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 17 مرداد ماه 1391 برابر با 2012 Tuesday 07 August

خصوصی سازی به خودمانی سازی تبدیل شده است

دبیرکل جامعه اسلامی اصناف و بازار با بیان اینکه سیاست های اصل 44 معطل مانده است، گفت: خصوصی سازی به خودمان سازی تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگارمهر، احمد کریمی اصفهانی در ضیافت افطاری جامعه اصناف و بازار با اشاره به توطئه هایی که دشمنان اسلام درطول 33 سال از عمر انقلاب اسلامی بر علیه کشورمان داشتند، گفت: جنگ تحمیلی، صحرای طبس، ترورها متعدد، انرژی هسته ای و این روزها نیز تحریم ها تهدیدها اقتصادی به ما تحمیل شده است که به خیال خود فکر می کنم که می توانند نظام را از حرکت خود باز دارند.

وی با بیان اینکه هدف غرب و آمریکا از دخالت در سوریه مورد هدف قرار گرفتن خاکریز بعدی یعنی جمهوری اسلامی است، تصریح کرد: اما ما شاهد بودیم که سوریه به موفقیت‌هایی دست یافت که متأثر از جمهوری اسلامی است.

دبیرکل جامعه اصناف و بازار با بیان اینکه درس پایمردی وایستادگی ایران در دنیا اشاعه پیدا کرده است، گفت: خیلی ها باور نمی کردند که سوریه چند روز بیشتر دوام بیاورد اما امروز شاهدیم که اکنون دشمن دراین کشور مریض شده است.

کریمی اصفهانی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست های کلان نظام، پیش بینی شرایط و اوضاع آینده را داشتند گفت: یکی از این سیاست های کلان، ابلاغیه اصل 44 بود که به فرموده مقام معظم رهبری اگر درست اجرا می شد انقلابی در اقتصاد ایران رخ می داد؛ اما متاسفانه هیچ پیشرفتی از این باب حاصل نشد.

وی همچنین با اشاره به شعارهای سال گفت: چند سالی است که مضمون شعار های سال جنبه اقتصادی دارد اما هیچ رونقی دراین زمینه نداشتیم و هنوز مشغول شعارزدگی هستیم.

دبیرکل جامعه اصناف و بازار تاکید کرد: در حالی که 5 ماه از شعار حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی گذشته است اما مسائل اصل 44 زمین مانده و خصوصی‌سازی به خودمانی سازی تبدیل شده است.

کریمی اصفهانی افزود: در هدفمندی یارانه ها نیز شاهدیم که 30 درصد سهمیه بخش تولید از آزاد سازی قیمت ها محقق نشده است.

وی با اشاره به تهدیدها و تحریم های اقتصادی گفت: برای مقابله با تحریم های اقتصادی مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند و بنابراین جا دارد همانطور که مردم به خوبی درهمه شرایط مقاومت کردند، امروز هم توسعه اقتصادی به دست مردم سپرده شود و با تجارب بخش خصوصی این معضل نیز پشت سر گذاشته شود.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved