به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 19 مرداد ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 09 August

زنگ های خطر تغییر هنجارها به صدا درآمده است

شهرزادنیوز: مهری سويزی، معاون وزير آموزش و پرورش، رسانه‌های نوين مرتبط همچون اينترنت، سينما و ماهواره، گروه معاشران و خانواده از عوامل اصلی و تاثيرگذار در نابهنجاری های پوششی برخی دختران و پسران در سن دانش‌آموزی و دانشجويی دانست.

وی در گفتگو با ايسنا، ضمن اعلام این نظر، خانواده‌هایی را که به زعم وی نتوانسته اند «ارزش های خود را به فرزندان انتقال دهند»، «خانواده های ناکام» نامید.

به گفته این عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان، زنگ‌هاي خطر به لحاظ تغيير هنجارها مدتهاست در جامعه به صدا درآمده و اين كه ايران رتبه سوم ورود و استفاده از لوازم آرايش را در آسيا يا خاورميانه به خود اختصاص داده، زنگ خطری برای مهندسان فرهنگی كشور است كه بايد بسيار نگران كننده باشد.

وی در این گفتگو همچنین از«الگوهای میانجی»، که «حد واسط خانواده و نوجوانان و جوانان» هستند، سخن گفت، که در زمان شكل‌گيری حس استقلال فردی به عنوان الگو عمل كرده و به نابهنجاری پوششی در بين نوجوانان و جوانان كمك می كند.

وی با تأکید بر این که در حال حاضر 54 درصد از جامعه فرهنگيان را زنان تشكيل مي‌دهند، افزود که اين افراد با توجه به اينكه بهترين نوع پوشش جامعه را دارند، می توانند به نوبه خود نقش موثری را در «مديريت فرهنگي حجاب به عنوان يك الگو» داشته باشند.

به باور وی، اگر مدارس دارای «متد مديريت اجرايي» در پوشش و عفاف و حجاب باشند، می توانند نابهنجاری پوششی نوجوانان و جوانان را كاهش دهند.





Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved