اسدالله عسگراولادی اعتقاد دارد ادارات، بانکها، سازمانهای دولتی و بخش خصوصی را نباید به تعطیلی کشاند.
در حالی که افزایش تعطیلی ها انتقادات زیادی در پی داشته است، بار دیگر دولت روزهای ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ شهریورماه، را تعطیل اعلام کرد.
به گزارش کلمه، در حالی که بیش از یک سوم از روزهای سال در تعطیلی می باشد، طبق آمارهای دولت هر یک روز تعطیلی موجب خسارت ۳۰۰ هزار میلیون تومانی به کشور میشود.
این در حالی است که بعلت گسترش تحریم ها، امسال را سال تولید ملی و اقتصاد مقاومتی خوانده اند.
اما تعطیلی مذکور با هدف بهتر برگزار شدن شانزدهمین اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران است!
عسگر اولادی با اشاره به اینکه اگر تهران تعطیل شود کشور تعطیل میشود گفت که در صورت تعطیل کردن تهران به مدت یک هفته به دلیل حضور سران کشورهای غیر متعهد صدمات جبران ناپذیری به کسب و کار وارد خواهد شد.
وی افزود: «اگر سران میخواهند بیایند ایران قدمشان بر روی چشم ولی راهکار درست این است که محدودیت تردد در مناطق رفت و آمد آنها ایجاد کنیم و امنیت آن مناطق و هتلهای محل اقامت آنها را بالا ببریم و بقیه شهر را از جمله ادارات، بانکها، سازمانهای دولتی و بخش خصوصی را به تعطیلی نکشانیم».
این فعال اقتصادی همچنین اشاره کرد در لندن با وجود برگزاری المپیک هیچ روزی را تعطیل اعلام نکردهاند ضمن اینکه بر اساس ماده ۲۶ قانون بهبود محیط کسب و کار دولت حق اعلام تعطیلات رسمی تحت همچین شرایطی را ندارد و کمیسیون کسب و کار اتاق تهران قویاً خواستار تجدید نظر در مورد تعطیلی پیش روی تهران دارد.
در ادامه این عضو پیشکسوت اتاق بازرگانی دخالت بی حد و حصر تعزیرات در امور صنایع را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «این درست نیست که با صنایع، تعزیراتی برخورد شود؛ و مدام مدیران صنایع را درگیر حاشیه و پاسخگویی کنند».
وی در ادامه در خصوص نحوه طبقه بندی کارتهای بازرگانی نیز معترض شد و اعلام کرد این کار میبایستی با مشورت و مصوبه هیات نمایندگان اتاق صورت می گرفت و در آینده هم باید چنین کارهایی با مصوبه هیات نمایندگان انجام شود.
این فعال اقتصادی در خصوص درآمد وصول یک در هزار فروش در اتاق نیز سخن به میان آورد و اتاق را بینیاز این درآمد دانست و اعلام کرد پیشنهاد کمیسیون کسب و کار به اتاق ایران این است که فعلاً در فضای کسب و کار اضطرار فعلی که گاهی این رقم وصول یک در هزار فروش بیش از سود شرکت میشود و بسیاری از شرکتها هم در شرایط فعلی زیانده هستند، اجرای وصول یک در هزار فروش را به مدت یک سال برای همه به تعویق بیندازند و یا این مبلغ را فعلاً تا ۲۵/۰درصد کاهش دهند.