به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 29 مرداد ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 19 August

همسر کشیش زندانی اتهامات جدید را شایعه خواند

خبرگزاری هرانا - همسر یوسف ندرخانی زندانی مسیحی که از سال ۸۹ در بازداشت وزارت اطلاعات بسر می‌برد، اتهامات مطروحه از سوی برخی از رسانه‌های برونمرزی مبنی بر «اخاذی» را تکذیب و شایعه خواند.

فاطمه پسندیده در گفتگو با گزارشگر هرانا اعلام داشت: طبق احضاریه که به وکیل وی آقای عباس مونسی درتاریخ ۱۸ تیر ماه سالجاری ابلاغ شده است، دادگاه ایشان در ۱۸ شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی ضمن تکذیب شایعات مطروحه در رسانه‌های برون مرزی در خصوص اتهام اخاذی اعلام داشت ایشان تنها بر اساس اتهام ارتداد محاکمه شده‌اند و اتهاماتی که در طی روزهای اخیر مطرح شده است‌‌ همان اتهاماتی است که رسانه‌های وابسته به حاکمیت در سال گذشته اعلام کرده بودند که هیچ یک از آن‌ها در پرونده وی وجود ندارد.

یک منبع نزدیک به خانواده این زندانی مسیحی به هرانا گفت: "در احضاریه‌ای که شعبه ۱۱ دادگاه تجدید نظر استان گیلان به وکلای وی در رشت و تهران ارسال کرده است اتهام ارتداد در برگه وجود ندارد."

یوسف ندرخانی که در سن ۱۹ سالگی به دین مسیحیت گرویده است بر اساس اعلام نزدیکانش رهبر جماعتی کوچک از مسیحیان اهل رشت بوده است. حکم اعدام او به جرم ارتداد در تاریخ اول شهریور ۱۳۸۹ توسط شعبه یازدهم دادگاه تجدید نظر استان گیلان تایید شد با این حال در تاریخ ۷ تیرماه ۱۳۹۰ حکم اعدام از سوی دیوان عالی کشور منوط به توبه وی نقض شد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved