به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 2 شهریور ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 23 August

سفر دبیر کل سازمان ملل به تهران؛ نامۀ معلم زندانی

نامۀ معلم زندانی محمد امین آگوشی به دبیر کل سازمان ملل متحد در آستانۀ آمدن به ایران

نامۀ معلم زندانی محمد امین آگوشی که در حال حاضر در شرایط غیر انسانی در زندان زاهدان در تبعید بسر می برد خطاب به دبیر کل ملل متحد نوشته است که برای ارسال و انتشار در رسانه های عمومی در اختیار "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" قرار داده شده است. متن نامه به قرار زیر می باشد:

جناب آقای بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد،

با سلام

اینجانب محمد امین اگوشی از سوی دادگاه نظامی ارومیه به اتهام ارتباط با اقلیم کردستان به مدت 10 سال تبعید به زندان زاهدان محکوم شده ام .مدت 4 سال آن را در زندان مرکزی ارومیه بوده و حدود 3 هفته است که به زندان مرکزی زاهدان تبعید شده ام.

نظر به اینکه 53 سال سن داشته ام و علاوه بر ناراحتی مزمن اعصاب ، کمردرد و شکم درد شدید دارم در بند 7 زندان زاهدان در بین مجرمان خشن و عمومی با کمبود امکانات بهداشتی و دارویی تحمل حبس می نمایم .

متوجه شدم به ایران تشریف می آورید خواهان ملاقات با شما یا دستیارانتان را دارم .خانواده ام از بابت تبعید من در فشار روحی قرار دارند هزینه آمدن به ملاقات مرا ندارند و آنکه یک معلم بازنشسته بوده و تنها جرم بنده فعال فرهنگی و مدنی بوده وگرنه جرمی مرتکب نشده ام .

از شما تقاضا دارم که آمدن خود به ایران را منوط به پایان دادن به نقض حقوق بشر و آزادی من و تمامی زندانیان سیاسی در ایران نمایید و با وضعیتی جسمی حاد که دارم در این شرایط بحرانی هرگز تحمل حبس را ندارم .

مجبورم برای رهایی از شرایط قرون وسطایی و غیر انسانی در صورت عدم پاسخ دست به یک اقدام کشنده خواهم زد دوباره تقاضا دارم به داد من و خانواده ام برسید .

محمد امین آگوشی
25مرداد 1391




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved