به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 13 شهریور ماه 1391 برابر با 2012 Monday 03 September

درگيری شدید ترکيه با پ ک ک؛ به تحریک رژیم تهران؟

به گزارش خبرگزاری فرانسه از دریاربکر، در درگیری های دیشب تا صبح امروز، دوشنبه، در جنوب شرقی ترکیه، ده نیروی امنیتی دولتی و بیست تن از شبه نظامیان پ.ک.ک کشته شدند.

وحدتین اوزکان، استاندار استان سیرناک در جنوب شرقی ترکیه گفت، در این درگیری ها ده نیروی امنیتی کشته و هشت نفر دیگر از این نیروها زخمی شدند.

منابع محلی گفتند، درگیری ها در شهرکی در این استان روی داد و طی آن بیست تن از شبه نظامیان پ.ک.ک هم کشته شدند.

اوزکان گفت، گروهی شبه نظامی اواخر روز یکشنبه با تفنگ تیربار و موشک انداز به یک ساختمان نیروهای امنیتی در شهرک بیتوسباپ حمله کردند و تعدادی از نیروهای امنیتی را کشتند. در پی این حمله نیروهای امنیتی اعم از پلیس و ارتش به مقابله پرداختند و درگیریهای شدیدی روی داد.


عملیات پ ک ک به تحریک رژیم تهران؟

چندی پیش روزنامه زمان چاپ تركيه نوشته بود كه در پي بروز ناآرامي هاي چند ماه گذشته در سوريه، رژیم تهران ممكن است به تلافي سياست هاي آنکارا در قبال رژیم بشار اسد از شبه نظاميان پ.ک.ک حمايت كند.







Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved