به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 19 شهریور ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 09 September

انتقال نوید خانجانی، فعال حقوق بشر به بند ۳۵۰ اوین

نوید خانجانی فعال حقوق بشر و از اعضای جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، صبح روز گذشته طی تماس تلفنی با خانواده‌ی خود خبر از انتقال خود به بند ۳۵۰ زندان اوین داد.

به گزارش جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، نوید خانجانی یک شهریورماه امسال به همراه ۳۵ تن از فعالان مدنی دیگر در حالی که مشغول کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی بودند، در کمپی در نزدیکی روستای سرند بازداشت شدند. وی پس از چند روز به همراه ۴ نفر دیگر از بازداشت‌شدگان به زندان اوین منتقل شد.

لازم به ذکر است که در طول ۵ روز اخیر هیچ اطلاعی از محل نگهداری این عضو جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی در دست نبود. هنوز از علت انتقال نوید خانجانی به بند ۳۵۰ زندان اوین اطلاعی در دست نیست. این فعال حقوق بشر پیشتر به ۱۲ سال حبس قطعی محکوم شده بود.

همچنین سعید شیرزاد از دیگر امدادگران بازداشت شده در مناطق زلزله‌زده هم‌اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین محبوس است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved