به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 4 مهر ماه 1391 برابر با 2012 Tuesday 25 September

فراخوان بانک مرکزی برای خرید ارز از مردم

سخنگوی مرکز مبادلات ارزی از ابلاغ دستورالعملی از سوی بانک مرکزی در روزهای آینده خبر داد که براساس آن، افرادی که به عنوان سرمایه گذاری اقدام به خرید ارز کرده‌اند، بتوانند ارز در اختیار خود را به بانك مركزي بفروشند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، صمد کریمی گفت: بانک مرکزی ظرف روزهای آینده دستورالعملی را ابلاغ خواهد کرد که براساس آن، افرادی که ارز را به عنوان سرمایه گذاری خریداری و در منزل نگهداری می‌کنند، بتوانند ارز در اختیار خود را به نرخ روز به بانک مرکزی بفروشند.

سخنگوی طرح مبادلات ارزی افزود: همچنین این دستورالعمل برای صادرکنندگان نیز کاربرد خواهد داشت، ضمن اینکه آنها می‌توانند در شرایطی که بانک مرکزی برای آنها فراهم می‌کند، ارز در اختیار خود را بدون نقل و انتقال به داخل کشور به متقاضیان واردات به فروش برسانند.

وی تصریح کرد: صندوق توسعه ملی نیز ظرف روزهای آینده به جرگه عرضه کنندگان ارز در اتاق مبادلات ارزی خواهد پیوست.

مرکز مبادلات ارزی از روز دوشنبه به صورت سراسری و یکپارچه در سراسر کشور آغاز به کار کرده است.

مینو کیانی راد معاون ارزی بانک مرکزی با تاکید بر اینکه هیچگونه معامله‌ای به صورت نقدی در مرکز معاملات دارندگان و متقاضیان ارز صورت نخواهد گرفت، تاکید کرده است: نرخ ارز در این معاملات به صورت روزانه تعیین می‌شود که فرمول آن انحصاراً‌ در اختیار بانک مرکزی است.

وی افزوده است: شرکت ملی نفت ایران یکسری حساب‌هایی در خارج از کشور برای نگهداری پول ارز حاصل از فروش نفت در اختیار دارد که بر این اساس، پول حاصل از فروش نفت مستقیما به خزانه واریز نمی‌شود بلکه با تعاملاتی که بانک مرکزی با بانک‌های نگه دارنده پول نفت ایران در خارج از کشور دارد، مبادلات را به صورت الکترونیکی ساماندهی کرده و متقاضیانی که واجد شرایط برای دریافت ارز باشند از طریق این بانک‌ها می توانند ارز مورد نیاز خود برای پرداخت در خارج از کشور را تامین کنند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved