به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 13 مهر ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 04 October

روسای قوای سه‌گانه به فریاد بازاریان اعتنا کنند

دیگربان: حبیب‌الله عسگراولادی٬ دبیر کل «جبهه پیروان خط امام و رهبری» با اشاره به اعتصاب بازاریان تهران از روسای قوای مقننه٬ قضائیه و مجریه خواست به «فریاد» آن‌ها اعتنا کنند.

به گزارش خبرگزاری‌ها٬ آقای عسگراولادی این درخواست را روز پنجشنبه (۱۳ مهر) در جریان سخنرانی در دهمین کنگره حزب مؤتلفه مطرح کرده است.

وی گفته که «اعتراض دیروز {چهارشنبه} بازاریان علیه روش ناپسندی است که امروز رونق کسب و کار را از کشور گرفته است.»

حبیب‌الله عسگراولادی نخستین فعال سیاسی مشهور در جمهوری اسلامی است که به صراحت از وقایع روز گذشته بازار تهران با عنوان «فریاد اعتراض بازاریان» یاد کرده است.

روز گذشته (چهارشنبه ۱۲ مهر) گروهی از بازاریان در اعتراض به نوسانات شدید ارز دست به اعتصاب زدند که این اعتصاب با دخالت نیرو‌های پلیس به خشونت کشیده شد.

برخی مقام‌های پلیس٬ فعالان سیاسی و رسانه‌های محافظه‌کار با انکار این اعتصاب و اعتراض ادعا کرده‌اند که گروهی «اخلا‌ل‌گر» و «اوباش» بازاریان را تهدید به بستن مغازه‌ها کرده و دست به «آشوب» زده‌اند.

سایت «ندای انقلاب» نزدیک به روزنامه «جوان» نیز روز گذشته در گزارشی ادعا کرد تجمع روز گذشته بازاریان در اعتراض به فیلم «بی‌گناهی مسلمانان» بوده است و نه در اعتراض به نوسانات قیمت ارز.

این در حالی است که این سایت پیش‌تر در خبری ادعا کرده بود اعتراض‌های بازاریان از سوی «دشمنان» جمهوری اسلامی سازماندهی شده و در این اعتراض‌ها نیز ۱۵۰ نفر بازداشت شده‌اند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved