به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 14 مهر ماه 1391 برابر با 2012 Friday 05 October

ممانعت از فعاليت خبرنگار رژیم در شهر مرزی تركيه

صدا و سیمای رژیم: هواداران آنچه که موسوم به ارتش آزاد سوریه است، تیم خبری العالم (تلویزیون عرب زبان رژیم) را با وجود آنکه در خاک ترکیه حضور داشت از فیلمبرداری در مقابل دروازه شهر مرزی اقچه قلعه در ترکیه منع کردند.

محمد عباسی خبرنگار این شبکه خاطرنشان کرد هواداران آنچه که موسوم به ارتش آزاد سوریه اند، طاقت دیدن تیم خبری العالم در مقابل دروازه های شهر مرزی اقچه قلعه را نداشتند از این رو ما را از انجام فعالیت رسانه ای در خاک ترکیه منع کردند.

وی گزارش داد مقامات رسمی اجازه تصویربرداری از اردوگاه های آوارگان سوری را ندادند از این رو ناچار شدیم از داخل خودرو از منطقه عکس برداری کنیم. و راهی به جز گشت محتاطانه در شهر مرزی اقجه قلعه نداشتیم هواداران مخالفان مسلح سوریه این شهر را پناهگاه امن خود قرار داده اند.





Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved