به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 17 مهر ماه 1391 برابر با 2012 Monday 08 October

جزئيات بيشتر درباره اطلاعات فيلمبردار پناهنده شده

روزنامه مغرب در شماره روز يکشنبه خود جزئيات بيشتری درباره اطلاعات فيلمبردار همراه احمدی نژاد که به آمريکا پناهنده شد، منتشر کرده است.

اين روزنامه نوشته است: فيلم های حسن گلخن بان جزئياتی را که تا کنون غرب از آن بی خبر بوده، در اختيار آمريکا نهاده و از آن جمله تصاوير و فيلمهايی از سايتهای نطنز، فردو و پارچين يعنی سه نقطه بسيار حياتی در چرخه هسته يی ايران است. همچنين او فيلمهايی داشته که در آن فرماندهان سپاه پاسداران و مقامات بلندپايه ديگر نظام را در حال بيان توضيحات حساس هسته يی و نظامی برای مقام رهبری و رئيس جمهوری هستند.

به نوشته روزنامه مغرب، اطلاعات فيلمبردار همراه احمدی نژاد در برگيرنده عکس ها و فيلمهايی است که وی توانسته است با استفاده از موقعيت ويژه خود از اماکن حساس هسته يی و نظامی جمهوری اسلامی تهيه کند.

اين روزنامه تاکيد کرده که حسن گلخن بان با اشتغال در سازمانهای ارزشی تا حدی پيش رفته بود که توانست اعتماد نظام را به خود جلب کند، به گونه يی که به فيلمبردار ويژه مقامات عاليه و رئيس جمهوری ايران مبدل شد.

روزنامه مغرب همچنین به فرار مسئولان حکومتی از کشور اشاره کرده و نوشته است: به تازگی افراد ديگری که در جايگاههايی بوده اند که می توانستند به برخی اطلاعات مهم دسترسی داشته باشند، به خارج از ايران گريخته و از کشورهای مختلف درخواست پناهندگی کرده اند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved