سیل در استان مازندران دستکم هشت کشته بر جای گذاشت
بارش شديد ديشب و بامداد شنبه در مناطق مختلف استان مازندران سبب بروز خسارات مالی و جانی در اقصی نقاط استان شده است.
به گزارش خبرگزاری ها و تا لحظه تنظیم این خبر، سیل در استان مازندران و شهر بهشهر "هشت کشته" و "۲۲۵ حادثه دیده" بر جای گذاشته است.
مديرکل مديريت بحران استانداری مازندران به "مهر" گفت: مسدود شدن مسير آب در زير پل بزيل در محله قنبر آباد بهشهر سبب افزايش سطح آب شده و سيلاب مناطق اين پل را فرا گرفته است.
هادی خنجری با اشاره به اينکه سيل درختان تنومند و قطوری را از بالادست رودخانه به دهانه پل کشانده سبب مسدود شدن مسير آب شده است،: افزود: بسياری از خانه های مسکونی و تاسيسات زيادی از قنبرآباد بهشهر زيرآب رفته است.
محمدرضا البرزی در گفتگو با "ایسنا"، نیز گفته که یک تن از کشته شدگان بر اثر گرفتار شدن خودرویش در سیلاب، دوتن در اثر فرار کردن در مسیر رودخانه و چهار تن نیز در منازل خود جان خود را از دست دادهاند. به گفته مدیر آموزش و پرورش بهشهر، یکی از کشتهشدگان "دانشآموز دختر مقطع ابتدایی" است.