به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 30 مهر ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 21 October

تحریمها؛ صادرات قالی كرمانشاه قطع شده است

رئیس اتحادیه قالیبافی استان کرمانشاه از قطع صادرات قالی این استان به دلیل آنچه «تحریم و فشار‌های اقتصادی غرب بر ایران» می‌خواند خبر داد.

منصوره رضایی در این باره به ایلنا گفت: متاسفانه به دلیل تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی، صادرات قالی به سایر کشور‌ها به طور کامل قطع شده است و این مسئله مشکلات بسیاری را برای قالیبافان ایجاد کرده است.

این فعال صنفی با اشاره به گرانی مواد اولیه صنعت قالیبافی ادامه داد: «در حال حاضر اکثر مواد اولیه صنعت قالیبافی از جمله ابریشم از استرالیا وارد می‌شود که با توجه به گرانی ارز و محدودیت‌های تحمیلی، هزینه واردات این مواد بسیار بالا رفته است.»

رئیس اتحادیه قالیبافی استان کرمانشاه در پایان گفت: همه این شرایط دست به دست هم داده است که درآمدزایی این صنعت برای قالیبافان ناچیز شود. اگر در حال حاضر فعالیتی در زمینهٔ قالیبافی در جریان است فقط برای آن است که قالیبافان بیکار نباشند.

تحریم ها تا کنون بسیاری از مشاغل صنعتی و دستی در ایران را با بحران مواجه کرده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved