به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 22 آبان ماه 1391 برابر با 2012 Monday 12 November

تحریم‌ها کسی را نمی‌کشد و تورم ربطی به نظام ندارد

دیگربان: جعفر شجونی٬ عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت تحریم‌های فعلی کسی را از «گرسنگی» نمی‌کشد و تورم «هیچ ربطی» به نظام و انقلاب ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس٬ آقای شجونی روز یکشنبه (۲۱ آبان) این مطالب را طی سخنانی در همایش «بصیرت مردمی» که در صومعه‌سرا برگزار شد٬ بیان کرده است.

وی گفته است: «تعدادی از افراد کم‌بین در جامعه هستند که در راستای اغتشاش‌افکنی، تورم را تقصیر استقرار نظام کنونی در کشور می‌پندارند.»

شجونی افزوده که «این افراد کم‌بین خواستار برچیده شدن نظام به بهانه‌های مختلف هستند که در این بین غیرت و پایبندی مسلمانان سنجیده می‌شود.»

دبیر کل جامعه وعاظ تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفته که تحریم‌ها کسی را از گرسنگی نمی‌کشد٬ اما مردم باید «قانع» باشند و از «ریخت و پاش» دوری کنند.

شجونی به مردم توصیه کرده است به جای سیاست «تعمیر» سیاست «تعویض» را انتخاب کنند.

روز جمعه نیز غلامعلی حداد عادل٬ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از نادیده گرفتن تاثیر تحریم‌های «فلج کننده» بر اقتصاد ایران گفته است: «انصاف نیست تمام مشکلات را به دولت منتسب کنیم.»

۱۶ آبان نیز حسین سلامی٬ جانشین فرمانده کل سپاه با اعلام تحریم‌های بین‌المللی به عنوان منشاء اصلی گرانی‌ و تورم در ایران٬ ادعا کرده بود مردم در برابر این فشار‌های اقتصادی «مقاومت» خواهند کرد.

معیشت مردم ایران در ماه‌های اخیر به خاطر افزایش تاثیر تحریم‌های بین‌المللی در وضعیت وخیمی قرار گفته است٬ اما روحانیون و نظامیان حاکم از مردم می‌خواهند همچنان در برابر این سختی‌ها مقاومت کنند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved