به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 2 آذر ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 22 November

واکنش رژیم به اظهارات وزیر خارجه فرانسه

صدا و سیمای رژیم: سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای بی‌اساس وزیر امور خارجه فرانسه را مبنی بر تهدید خواندن جمهوری اسلامی ایران محکوم کرد.

به گزارش اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه؛ رامین مهمانپرست گفت: اظهارات آقای فابیوس حاکی از بی‌توجهی وی به واقعیتهای خاورمیانه و عملکرد سازنده و نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تقویت صلح و ثبات منطقه ای است.

وی اظهارات وزیر امور خارجه فرانسه علیه جمهوری اسلامی ایران را با هدف سرپوش گذاشتن بر نقش پاریس در حملات غزه ارزیابی کرد و افزود: این حملات درست پس از سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به فرانسه و استقبال گرم مقامات فرانسوی از نامبرده در پاریس آغاز شد.


ردپای رژیم تهران در بحران خاورمیانه

وزیر امور خارجه فرانسه با بیان این که سلاح‌هایی که فلسطینیان علیه اسرائیل به کار می‌برند ساخت رژیم تهران است، بر مسؤولیت بسیار سنگین جمهوری اسلامی در قبال بحران خاورمیانه به ویژه غزه تأکید کرد.

به گزارش رادیو فرانسه، لوران فابیوس که امروز چهارشنبه، به غزه رفته، به رادیو «فرانس کولتور» گفت: در این جا سلاح‌های دوربرد، تا 75 کیلومتر وجود دارد که اینها سلاح‌های ساخت رژیم تهران است.

وی اضافه کرد: ما ردپای رژیم تهران را در لبنان، سوریه، عراق، و غزه می بینیم و هر بار با مقاصد منفی.

وزیر امور خارجه فرانسه گفت: مسؤولیت جمهوری اسلامی بسیار سنگین است. جهت گیری رژیم تهران برای صلح جهانی بسیار خطرناک است.





Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved